Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламентські тушки вирішать, чи здавати ГТС, після інформації про переговори з Кремлем

Газоват 6531 перегляд

Опубліковано - 10.01.2012 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Парламентські тушки вирішать, чи здавати ГТС, після інформації про переговори з Кремлем
Парламентські тушки вирішать, чи здавати ГТС, після інформації про переговори з Кремлем
Верховна рада розгляне законопроект, яким пропонується дозволити Кабміну реорганізувати НАК “Нафтогаз України”, після заслуховування інформації уряду про хід газових переговорів з Росією.

Про це на засіданні ВР заявив спікер Володимир Литвин.

За словами Литвина, він провів переговори з урядом щодо цього питання, і було досягнуто спільної точки зору на розгляд питання після заслуховування відповідної інформації.

"Ми прийшли до спільної згоди, щоб розглянути це питання, а нам його потрібно розглядати, в якій частині - у повній або частково - це вже питання інше, після проведення відповідних консультацій і заслуховування інформації від Кабінету міністрів", - сказав він.

Литвин зауважив, що погоджувальна рада вирішила розглянути цей законопроект, а також альтернативний до нього № 9429-1 під авторством депутата Ради від фракції Блоку НУ-НС Юрія Кармазіна після заслуховування інформації уряду, що заплановане на 13 січня.

Як повідомлялося, 4 січня у ПР заявили, що Верховна рада наступного тижня розгляне законопроект, яким буде дозволено здачу в оренду української газотранспортної системи.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.