Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніка концтабірного катування: Тимошенко понад дві години перебувала без свідомості після “прийому ліків”

Пістолетне право 4845 переглядів

Опубліковано - 10.01.2012 16:50 | Всі новини | Версія для друку

Хроніка концтабірного катування: Тимошенко понад дві години перебувала без свідомості після “прийому ліків”
Хроніка концтабірного катування: Тимошенко понад дві години перебувала без свідомості після “прийому ліків”
Екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко понад дві години перебувала без свідомості в СІЗО Качанівській колонії (Харків) після того, як їй дали прийняти невідомі ліки, стверджують у партії “Батьківщина”.

"Відразу після прийняття ліків Юлія Володимирівна втратила свідомість, хоча в неї ніяких передумов до цього не було... Понад дві години вона фактично була в несвідомому стані", - повідомив на прес-конференції у вівторок заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов.

Він додав, що ці ліки Тимошенко дали медики СІЗО для лікування гострої вірусної інфекції.

Турчинов поінформував, що протягом свят захисники Тимошенко не мали можливості відвідати її. Однак зараз уже є інформація про її стан здоров'я, яку розповів захисник Сергій Власенко, нещодавно він відвідав екс-прем'єра в колонії.

Зокрема, Власенко розповів, що 6 січня близько 22.30 Тимошенко втратила свідомість після прийому ліків від гострої вірусної інфекції. Після цього, згідно з інформацією захисника, сусідка по камері екс-прем'єра протягом 20 хвилин намагалася, стукаючи в двері, покликати на допомогу.

Турчинов додав, що за словами Власенка, лише через 20 хвилин двері камери відчинилися і охорона колонії викликала медиків, які лише після півночі змогли "вивести Юлію Володимирівну з критичного стану".

Перший заступник лідера партії "Батьківщина" додав, що весь цей час у екс-прем'єра був низький тиск - 60/40. Та саме це стало причиною того, що 7 січня було проведено клінічне обстеження Тимошенко лікарями МОЗ, які вказали на стабільний стан здоров'я засудженої.

Турчинов пов'язав такі події зі спробою "керівництва України знищити Тимошенко".

Тимошенко звернулася до керівництва Качанівській колонії (м.Харків) з вимогою не направляти більше до неї фахівців Міністерства охорони здоров'я України після інциденту з втратою нею свідомості 6 січня.

"Юлія Володимирівна звернулася до керівництва Качанівській колонії з вимогою більше до неї не запрошувати співробітників МОЗ для того, щоб вони не мали можливості дезінформувати суспільство", - заявив Турчинов.

Він також повідомив, що Тимошенко продовжує хворіти і до списку її хвороб в СІЗО Качанівській колонії додалася ще й гостра вірусна інфекція. За словами Турчинова, лікарі пояснили перебування Тимошенко більше 2-х годин без свідомості "реакцією організму на ліки".

Фракція "БЮТ-Батьківщина" знову вимагає звільнити екс-прем'єра України Юлію Тимошенко з ув'язнення і допустити до неї іноземних лікарів.

"Саме за колючим дротом, куди керівництво країни заховало лідера опозиції, відбувається вбивство лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Саме тому депутати нашої фракції і, думаю, нас підтримують всі патріоти України і лідери провідних країн... ми вимагаємо припинити політичне вбивство і вимагаємо звільнити негайно Юлію Тимошенко", - сказав Турчинов.

Крім того, за його словами, фракція вимагатиме пояснень від керівництва Державної пенітенціарної служби України з приводу ситуації, що склалася і наполягає на допуск до Тимошенко міжнародних незалежних фахівців для діагностики та лікування екс-прем'єра.

Нагадаємо, з 5 серпня 2011 Тимошенко перебувала у Київському слідчому ізоляторі. 30 грудня її етапували у Качанівську виправну колонію в Харкові, оскільки Апеляційний суд Києва залишив вирок Тимошенко, за яким вона позбавлена ​​свободи на 7 років, без змін.

Стан її здоров'я, за словами її захисників, погіршується. Прихильники Тимошенко вимагають незалежного медобстеження для неї.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.