Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нова версія Microsoft Office стане найамбітнішою в історії

Технології 6180 переглядів

Опубліковано - 1.02.2012 14:00 | Всі новини | Версія для друку

Нова версія Microsoft Office стане найамбітнішою в історії
Нова версія Microsoft Office стане найамбітнішою в історії
Компанія Microsoft приступила до тестування попередньої технічної версії офісного пакету наступного покоління під кодовим ім’ям Office 15.

У корпорації цей проект називають "найамбітнішим за весь час". Початок продажів продукту очікується в кінці 2012 р. чи на початку 2013 р. Бета-версія вийде влітку.

Корпорація Microsoft в своєму офіційному блозі оголосила про вихід попередньої технічної версії (Technical Preview) пакета офісних додатків наступного покоління під кодовим ім’ям Office 15.

У рамках Technical Preview Program попередня версія пакету стала доступна обраному числу клієнтів Microsoft, які зобов’язуються зберегти конфіденційність результатів тестування продукту.

У корпорації також повідомили, що вони вперше уклали подібну угоду зі своїми партнерами.

За словами розробників, запуск Technical Preview є важливим етапом на шляху виробничого циклу, який передує виходу бета-версії.

Як пояснили в Microsoft, комерційний запуск Office 15 буде супроводжуватися оновленням цілого ряду пов’язаних продуктів, включаючи хмарний сервіс Office 365, мобільну версію пакету, а також таких продуктів, як Exchange, SharePoint, Lync, Project і Visio.

"Таким чином, Office 15 надасть людям більш зручні та ефективні інструменти для роботи, взаємодії і спілкування", - заявив віце-президент з розвитку Microsoft Office Пі Джей Хок.

Не виключено, що все це доповнить окрема версія Office для iPad, чутки про яку з’явилися в листопаді.

Експерти не виключають також, що Microsoft віддасть перевагу прискорити запуск нового Office і випустить його разом з Windows 8 в жовтні 2012 р.

Передбачається, що комерційною назвою Office 15 стане Office 2013, оскільки зазвичай в назві вказується рік, наступний за роком фактичного випуску продукту на ринок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.