Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Литвин відреагував на “тушкогейт”

Скандал 4443 перегляди

Опубліковано - 9.02.2012 11:30 | Всі новини | Версія для друку

Литвин відреагував на “тушкогейт”
Литвин відреагував на “тушкогейт”
Голова Верховної Ради Володимир Литвин написав листи генпрокурору Віктору Пшонці і голові парламентського комітету з питань регламенту Володимира Макеєнку з проханням дати правову оцінку інформації Романа Забзалюка про підкуп депутатів.

У листі до Пшонки спікер просить дати доручення щодо надання правової оцінки фактів, викладених депутатом БЮТ Романом Забзалюком про нібито виплати депутатам грошей за перехід до депутатської групи "Реформи заради майбутнього".

Литвин також просить про результати цієї оцінки поінформувати Верховну Раду, повідомляє прес-служба Ради.

У листі до голови комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Макеєнка Литвин вимагає "негайно" почати комітетське розслідування, терміново провести засідання за участю всіх причетних осіб та поінформувати парламент про результати розгляду.

Як повідомлялося раніше, 8 лютого депутат Роман Забзалюк, який місяць тому вийшов зі складу фракції БЮТ та увійшов до фракції "Реформи заради майбутнього", заявив, що зробив це свідомо.

Його метою було "проникнути у штаб ворога". Він оприлюднив аудіозаписи своїх розмов з лідером групи Ігоря Рибакова, в яких вирішувались фінансові питання та подальші дії Забзалюка, "направлена на розкол у БЮТ". Він також зробив сенсаційну заяву - що за вихід з БЮТ йому заплатили 450 тис. дол.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.