Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Святі отці” не бояться ні земного суду, ні небесного (відео)

Скандал Регіон: м.Київ 8562 перегляди

Опубліковано - 9.02.2012 16:02 | Всі новини | Версія для друку

Священик пошкодив свою машину і намагався пошкодити міліцейське авто
Священик пошкодив свою машину і намагався пошкодити міліцейське авто
У центрі Києва затриманий нетверезий священик за кермом позашляховика.

У середу, 8 лютого, близько 14:30 у ДАІ надійшла інформація про те, що по бульвару Шевченка, у напрямку центру рухається автомобіль Mitsubishi Pajero, грубо порушуючи правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації.

Як повідомили Корреспондент.net у ДАІ, автомобіль був оперативно затриманий співробітниками ДАІ біля Ботанічного саду. Водій позашляховика поводився неадекватно, пошкодив свою машину і намагався пошкодити міліцейське авто.

Правоохоронці насилу впоралися з дебоширом, який розмахував кулаками і ледь не вибив скло службового авто. До приїзду наряду міліції співробітники ДАІ замкнули його в джипі

Водієві запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння. Однак порушник у присутності свідків категорично відмовився від будь-яких перевірок.

У ДАІ повідомляють, що за кермом авто перебував священик. У нього вилучили посвідчення на право керування автомобілем і склали відповідний протокол.
Посвідчення священника Київської єпархії УПЦ МП на ім`я Миколи Клименка (Свято-Троїцький храм, с.Троєщина, вул. Кірова, 2 б)
Посвідчення священника Київської єпархії УПЦ МП на ім`я Миколи Клименка (Свято-Троїцький храм, с.Троєщина, вул. Кірова, 2 б)
Автомобіль порушника передали довіреній особі, яка поставила його на стоянку на території Києво-Печерської Лаври (що свідчить про належність порушника до УПЦ московського патріархату - прим. «Аратти»). Порушник категорично відмовився підписувати протокол, а також не захотів взяти тимчасовий дозвіл на право керування.

Найближчим часом документи передадуть до суду для прийняття рішення.

У ДАІ нагадують, що згідно з чинним законодавством, за це порушення передбачено штраф у сумі від 2550 до 3400 гривень, або позбавлення права керування на строк від одного до двох років.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.