Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент перетасував “владну колоду”

Влада 3937 переглядів

Опубліковано - 14.02.2012 18:30 | Всі новини | Версія для друку

Президент перетасував “владну колоду”
Президент перетасував “владну колоду”
Сьогодні Президент Віктор Янукович підписав низку кадрових Указів.

Зокрема, він, своїм Указом № 86/2012, звільнив Олександра Аніщенка з посади Мінстра охорони здоров’я. У документі, оприлюдненому на офіційному сайті Глави держави, не вказано причин звільнення посадовця.

Між тим, раніше Президент Янукович неодноразово публічно висловлював незадоволення роботою Аніщенка і попереджував про можливе звільнення з посади.

Указом № 87/2012 Президент звільнив Раїсу Богатирьову від обов’язків Секретаря РНБО. Іншим Указом № 89/2012 Богатирьову призначено віце-прем’єром і водночас Міністром охорони здоров’я.

Президент звільнив з посади Першого віце-прем’єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Клюєва і призначив його Секретарем РНБО.

Клюєв був віце-прем’єром в уряді Віктора Януковича 2006-2007 року за президентства Віктора Ющенка, а від часу перемоги нинішнього Президента на виборах 2010 року він був Першим віце-прем’єром в уряді Миколи Азарова.

Богатирьова обіймала посаду Секретаря РНБО з 24 грудня 2007 року на яку була призначена Президентом Віктором Ющенком. Вона також не вперше на посаді Міністра охорни здоров’я. На цій посаді Богатирьова була рік: з січня 1999 року по січень 2000 року. До цього, з квітня 1994 р. по березень 1998 року була заступником міністра, а з березня 1998 р. по січень 1999 р. - першим заступником Міністра охорони здоров’я.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.