Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Афганці повернулися до Януковича задом

За право людини 5492 перегляди

Опубліковано - 15.02.2012 13:35 | Всі новини | Версія для друку

Афганці повернулися до Януковича задом
Афганці повернулися до Януковича задом
Під час покладання квітів з нагоди річниці виводу військ з Афганістану ветерани-афганці по команді “кругом” розвернулися до Президента Віктора Януковича спиною.

Сталося це у Києві біля пам’ятника воїнам-афганцям, повідомив "Українській правді" заступник голови правління ВГО "Ніхто крім нас" Володимир Сердюк.

Він пояснив, що афганці таким чином висловили власне ставлення до системи, яка позбавляє їх пільг.

За його словами, з року в рік вони приходять покласти квіти до пам’ятника загиблим на війні. Проте цього разу міліція не підпустила афганців до постаменту, повідомивши, що їх "нема у списку".

"Влада учергове показала, що є "правильні" афганці на чолі з Сергієм Червонопиським, а є інші, незрозуміло хто", - обурився афганець, додавши, що чекати своєї черги їм довелося понад півтори години.

"Є така черга. Спочатку йдуть чиновники, які позбавляють нас компенсацій та пільг. Стояти, чекати, поки тебе підпустять до пам’ятника покласти квіти – це якось не дуже здорово", - зазначив Сердюк.

Як повідомив представник організації, усього в акції взяли участь близько 200 осіб по формі, а також учасники бойових дій, що прийшли у цивільному.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.