Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Закриття сайту “Дорожній контроль” – боротьба із громадянським суспільством

За право людини 7504 перегляди

Опубліковано - 15.02.2012 19:35 | Всі новини | Версія для друку

Закриття сайту “Дорожній контроль” – боротьба із громадянським суспільством
Закриття сайту “Дорожній контроль” – боротьба із громадянським суспільством
Незалежна медіа-профспілка України заявляє, що закриття через судове рішення сайту “Дорожній контроль” є прикладом того, як корумповані елементи в правоохоронних органах борються проти контролю громадськості.

Вони таким чином намагаються закрити рота тим, хто моніторить Державну автоінспекцію і регулярно викриває неправомірні дії працівників ДАІ по відношенню до автомобілістів.

Крім того, корупціонери у міліцейських погонах показали можливий механізм закриття будь-якого ЗМІ, котрий не догодив можновладцям.

НМПУ звертає увагу, що це вже боротьба не проти політичних опонентів чинної влади, а проти громадянського суспільства. Проти тих активних громадян, які не бажають миритися з нинішніми хибними грабіжницькими звичаями і прагнуть їх змінити. Медіа-профспілка закликає народних дорожніх контролерів не опускати руки і відкрити інший сайт.

Як ми повідомляли раніше, рішенням Деснянського райсуду Києва тимчасово припинено роботу сайту «Дорожний контроль» за коментарі, які «ганьблять честь і гідність». У відповідь - рішенням інтернет-спільноти «покладено» сайт ДАІ МВС України.

Про це повідомили представники сайту.

За їхніми словами, дане рішення було прийнято без відома «Дорожного контролю» в справі за позовом інспектора «Кобри» ДАІ МВС Гетманцева Г.В. до «Дорожнього контролю».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.