Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Євгенія Тимошенко повідомила, що на іноземних лікарів чинився тиск

Пістолетне право 4751 перегляд

Опубліковано - 16.02.2012 13:08 | Всі новини | Версія для друку

Євгенія Тимошенко повідомила, що на іноземних лікарів чинився тиск
Євгенія Тимошенко повідомила, що на іноземних лікарів чинився тиск
Дочка екс-прем’єр-міністра Євгенія Тимошенко заявляє, що їй поки не відомі результати міжнародної медичної комісії з обстеження стану здоров’я Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє персональний сайт Юлії Тимошенко.

"Ні я, ні моя мати, ні моя сім’я, ні адвокат не знаємо, що відбувалося за стінами в’язниці. Нам не дозволили брати в цьому участь. Я чекала на лікарів перед в’язницею, але їм нічого не дозволили говорити. На них чинила тиск адміністрація в‘язниці і режим Януковича. Ми не знаємо їхнього діагнозу. Напевно він правильний, але я не знаю, коли з ним ознайомлюся", - сказала Євгенія Тимошенко в інтерв’ю польському радіо ZET.

Водночас дочка екс-прем’єр-міністра розраховує, що Юлію Тимошенко першою ознайомлять з висновками німецьких та канадських лікарів. "Сподіваюся, що її поінформують про них першою. А потім вона зможе вирішити, що робити з результатами цих обстежень. І тоді ми всі про них дізнаємося. Але якщо влада не дасть згоди – тоді ні. Хочу вірити, що ми дізнаємося, що написали лікарі з Німеччини і Канади – що їхній діагноз не буде сфальсифікований", - зазначила вона.

"Проблема в тому, що моя мати нічого не може вирішувати в тому, що стосується її здоров’я. Це є грубим порушенням прав людини. Українські лікарі, пенітенціарна служба і прокурор – ось хто приймає рішення стосовно її здоров’я. Я не знаю, коли вона особисто отримає висновок іноземних лікарів. І чи матиме вона змогу приймати рішення щодо оприлюднення цієї інформації. На разі це таємна інформація", - додала Євгенія Тимошенко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.