Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи-лікарі вимагають ліквідувати комісію МОЗ, яка поширює неправдиві чутки про Тимошенко

Влада 3899 переглядів

Опубліковано - 21.02.2012 14:45 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи-лікарі вимагають ліквідувати комісію МОЗ, яка поширює неправдиві чутки про Тимошенко
Нардепи-лікарі вимагають ліквідувати комісію МОЗ, яка поширює неправдиві чутки про Тимошенко
Народні депутати-медики, представники опозиційних фракцій вимагають від Міністерства охорони здоров’я припинити діяльність комісії МОЗ, яка займається обстеженням Юлії Тимошенко, через порушення клятви Гіппократа і розповсюдження недостовірної інформації про стан здоров’я лідера опозиції.

Про це сьогодні на брифінгу заявив член комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я, міністр охорони здоров’я опозиційного уряду Сергій Шевчук, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Сьогодні йдеться не просто про діагноз Тимошенко, сьогодні зрозуміло одне: ми можемо встановити діагноз діючій владі, і цей діагноз – страх, переляк перед лідерами опозиції – Тимошенко і Луценком», - сказав він.

За словами Шевчука, народні депутати вимагають від пенітенціарної системи дотримуватись рекомендацій групи міжнародних лікарів, які проводили обстеження Юлії Тимошенко, та «імплементувати ці рекомендації в конкретну лікувальну практику і забезпечити Юлії Тимошенко належне обстеження та лікування».

Сергій Шевчук також зазначив, що незважаючи на те, що комісія МОЗ продовжує дезінформувати суспільство про реальний стан здоров’я Юлії Тимошенко, «вчора всіх приємно здивували медики Качанівської колонії».

«Вони через заяву управління охорони здоров’я пенітенціарної служби повідомили, що прийняли рішення виконувати рекомендації, надані німецькими лікарями, які обстежували Юлію Тимошенко, і не виключили можливість обстеження і оперативного лікування за межами колонії», - сказав народний депутат.

Він також нагадав, що німецькі фахівці у своєму висновку вказують на те, що Юлія Тимошенко серйозно хвора і її повноцінне обстеження та лікування можливе лише за межами колонії, а також не виключили можливість хірургічного втручання.

За словами Сергія Шевчука, медики Качанівської колонії визначились, що беруть за основу рекомендації закордонних спеціалістів, яким довіряє Юлія Тимошенко.

«Виникає питання, яка ж тоді функція комісії Міністерства охорони здоров’я?», - запитав він.

«Зрозуміло, що ця комісія не виконує медико-консультативну функцію, а виконує прямі вказівки правоохоронних органів, зокрема, Генпрокуратури і є ширмою, яка закриває грубі порушення лікувального процесу», - наголосив міністр охорони здоров’я опозиційного уряду.

Окрім того, Сергій Шевчук звернув увагу на те, що некомпетентність проявила не лише комісія МОЗ, але й чиновники Міністерства закордонних справ, які заявивши, що кваліфікація іноземних лікарів є начебто недостатньою, що викликало обурення не лише іноземних фахівців, але й дипломатів.

Народний депутат також назвав «брутальним» виступ Генпрокурора Віктора Пшонки, який заявив, що Юлія Тимошенко начебто не потребує лікування.

«Ми бачимо, що заключення іноземних фахівців говорять про протилежне», - наголосив Сергій Шевчук.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.