Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ПроФФесіонали рулять. Азаров публічно демонструє, що не уявляє що таке ринок і конкуренція

Економіка 5200 переглядів

Опубліковано - 22.02.2012 12:10 | Всі новини | Версія для друку

ПроФФесіонали рулять. Азаров публічно демонструє, що не уявляє що таке ринок і конкуренція
ПроФФесіонали рулять. Азаров публічно демонструє, що не уявляє що таке ринок і конкуренція
Прем’єр-міністр Микола Азаров запропонував на певний період заборонити закупівлю імпортних товарів за бюджетні кошти, якщо є їх вітчизняні аналоги.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду в середу.

"На певний період нам потрібно дотримуватися правила, що за бюджетні кошти не можна закуповувати імпортні товари, якщо є вітчизняні аналоги, або ж замовлення можна розмістити на вітчизняному виробництві. Кожна копійка платників податків повинна працювати в першу чергу на вітчизняного виробника", - сказав Азаров.

У зв’язку з глава уряду доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі максимально використовувати можливості закону про державні закупівлі для підтримки вітчизняного виробника.

Азаров зазначив, що вітчизняні товари та матеріали повинні превалювати в будівництві, заміні тепломереж, водогонів, модернізації котелень і утеплення будинків.

"В минулому році на 30% зріс імпорт цементу, будівельних розчинів та бетонів. З якого це дива? Потрібно припинити таке безперспективне, бездумне фінансування робочих місць за кордоном. Удвічі зріс імпорт деревно-волоконних плит. Виходить, ми експортуємо необроблені лісоматеріали, колоди, а нам повертають столярні будівельні деталі, меблі і навіть наша ж тирса у вигляді готових плит. Хто ж так господарює? ", - зауважив прем’єр.

Від “Аратти”: кожен покупець, в тому числі держава, має право обирати найкращий товар з точки зору співвідношення ціна\якість. А от завдяння уряду - створити умови для того, щоб вітчизняні виробники товарів і послуг не тільки витримували конкуренцію з іноземними виробниками, але й мали змогу виробляти їх краще.

Та споглядаючи результати, які вже спричинив чинний Податковий кодекс, розроблений прроФФесіоналами Азарова, можна зробити тільки один висновок: український уряд робить все можливе й неможливе, аби знищити українських виробників товарів і послуг в інтересах третіх осіб.

Бо інакше - можна казати про разючу некомпетентність і невігластво урядової команди проФФесіоналів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.