Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція вимагає, щоб Богатирьова публічно пояснила, чому заважали іноземним медикам

Скандал 5157 переглядів

Опубліковано - 23.02.2012 16:35 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція вимагає, щоб Богатирьова публічно пояснила, чому заважали іноземним медикам
Опозиція вимагає, щоб Богатирьова публічно пояснила, чому заважали іноземним медикам
Сьогодні фракція “БЮТ-“Батьківщина” виступила з заявою щодо заяви канадського лікаря, який повідомив, що іноземним лікарям перешкоджали обстежувати Юлію Тимошенко.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява фракції «БЮТ-Батьківщина», яку зачитав з парламентської трибуни народний депутат Юрій Одарченко:

У розпорядження фракції «Блоку Юлії Тимошенко – «Батьківщина» надійшов лист від лікаря Петра Куйтана з Канади, котрий був членом делегації канадських лікарів, що проводили незалежне обстеження незаконно ув’язненої Юлії Тимошенко.

У своєму листі канадійський лікар, уповноважений Міністерством зовнішніх зв’язків Канади бути членом групи медиків, які проводили незалежне медичне обстеження, повністю дезавуйовує усі заяви української влади про задовільний стан здоров’я Юлії Тимошенко.

Усі пам’ятають, що українська влада поширила відверто брехливу інформацію про те, що Юлія Тимошенко відмовилась від надання крові для проведення відповідного аналізу лікарям, що проводили її обстеження.

У своєму листі лікар, який прибув на запрошення української влади, чітко сказав: «Владні чиновники заборонили збирання будь-яких необхідних зразків для аналізу». «Будь-які заяви представників влади про те, що Юлія Тимошенко відмовилась від проведення аналізів, є неправдою».

Найбільшу нашу тривогу викликає те, що влада заборонила проводити токсикологічні аналізи Юлії Тимошенко, продовжуючи вводити їй невідомі обезболюючі апарати. При цьому, коли Юлія Тимошенко в ніч з 6 на 7 січня 20 хвилин пролежала без свідомості, влада намагалась це заперечувати.

Більше того, відповідно до листа лікаря Куйтана, українська влада відверто погрожувала йому кримінальним переслідуванням у випадку взяття зразків для необхідних аналізів.

Лист лікаря Куйтана остаточно підтвердив найстрашніші підозри нашої політичної сили - влада намагається фізично знищити Юлію Тимошенко у Качанівській колонії.

З огляду на викладену інформацію у листі, а також той факт, що лікарі з Канади були уповноважені Міністерством закордонних справ Канади проводити незалежне медичне обстеження Юлії Тимошенко – фракція «Блоку Юлії Тимошенко – «Батьківщина» негайно вимагає:

1. Невідкладно заслухати у Верховній Раді України Віце-прем’єр-міністра - міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову щодо перешкоджання міжнародним медикам провести належне, усестороннє обстеження Юлії Тимошенко в Качанівській колонії міста Харкова.

2. Від керівництва пенітенціарної системи – негайно припинити цілеспрямоване, методичне вбивство Юлії Тимошенко, яка незаконно перебуває за гратами.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.