Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров змінив свою думку на президентську: він з ентузіазмом взявся готувати роздачу “Вітіної тисячі”

Влада 5397 переглядів

Опубліковано - 7.03.2012 19:19 | Всі новини | Версія для друку

Азаров змінив свою думку на президентську: він з ентузіазмом взявся готувати роздачу “Вітіної тисячі”
Азаров змінив свою думку на президентську: він з ентузіазмом взявся готувати роздачу “Вітіної тисячі”
Виплата однієї тисячі гривень у вигляді компенсації вкладникам Ощадбанку СРСР, яку проводив уряд Юлії Тимошенко, була чисто популістським рішенням, яке посилило економічну кризу.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook в кінця грудня 2011 року написав прем’єр-міністр Україна Микола Азаров.

Відповідаючи на запитання читачів, Азаров зазначив, що виплата "Юлиної тисячі" була чисто популістським рішенням. "Але закінчилося це не так, як очікували люди. По-перше, в Україні почалася сильна інфляція й зростання цін ... Вона спробувала вирішити цю проблему ревальвацією гривні, і курс гривні зробила 4,5-4,4 за один долар. Експортери зазнали збитків , імпортери значно збільшили імпорт. І тут вже пішли втрати валютних резервів", - зазначав Азаров.

"Почалася банківська криза й люди не могли отримати свої депозити. В цілому вийшло: хотіли, як краще, а вийшло, як завжди", - підкреслював він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Президент України Віктор Янукович озвучив нові ініціативи в соціальній сфері. Зокрема, він доручив з 1 червня відновити виплати вкладникам Ощадбанку СРСР.

У свою чергу, прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що готовий взятися за реалізацію поставлених Президентом завдань у соціальній політиці.

"Сьогодні ми присутні на історичному засіданні, тому що вперше за 20 років президент поставив такі масштабні й комплексні заходи з соціальної політики держави", - зазначив він.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.