Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чекісти зацікавилися вченими-соціологами. Тепер їх будуть допитувати у невідомій справі

Скандал 5806 переглядів

Опубліковано - 14.03.2012 11:30 | Всі новини | Версія для друку

Чекісти зацікавилися вченими-соціологами. Тепер їх будуть допитувати у невідомій справі
Чекісти зацікавилися вченими-соціологами. Тепер їх будуть допитувати у невідомій справі
Весь склад Вченої ради Інституту соціології викликають на допит в СБУ.

Про це повідомив заступник директора Інституту соціології Євген Головаха.

Він також передав УНІАН копію листа від СБУ, в якому розписаний “розклад” допитів всіх вчених соціологів, серед яких такі відомі люди, як Микола Шульга, Микола Чурилов, Олександр Вишняк та ще півтора десятки найвідоміших соціологів країни.

У листі старшого слідчого 3 відділу 1 управління СБУ пана Дишлюка, зокрема, йдеться, що “явка є обов`язковою У разі неявки без поважних причин можливий примусовий привід”, а при наявності підстав - притягнення до адміністративної або до кримінальної відповідальності.

“Такого ще не було у світовій практиці - викликати на допит всю Вчену раду. Можливо, в сталінські часи Вчені ради розстрілювали по ночах, але ось так, викликати на допит в нібито європейській країні у 21 столітті, гадаю, просто неможливо. Хіба що в Північній Кореї. Ця влада упивається своїм всесиллям. Вона натравлюють СБУ на вчених. Чому СБУ? Скажіть, чому не МВС, не прокуратура, чому СБУ? Вони хочуть залякати вчених. Чому цей слідчий з СБУ не прийде та поговорить з вченими? Він хоче насолоджуватися своїм всесиллям та страхом вчених? Я учасник цього руху “1 грудня”, сьогодні маю зустріч із іншими та хочу сказати: нас же скоро будуть пакувати пачками. Я на президентських виборах був проти всіх. А сьогодні я розумію, як ми помилилися”, - заявив Головаха.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.