Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада намісника Януковича руйнує історичну перлину України - Андріївський узвіз

Скандал Регіон: м.Київ 7128 переглядів

Опубліковано - 10.04.2012 15:51 | Всі новини | Версія для друку

Влада намісника Януковича руйнує історичну перлину України - Андріївський узвіз
Влада намісника Януковича руйнує історичну перлину України - Андріївський узвіз
У Києві на Андріївському узвозі минулими вихідними знесли три історичні будівлі.

Про це повідомляє у своєму блозі у Facebook користувач Sash Karpin. На цьому місці, за інформацією блогера, планується звести новий восьмиповерховий бізнес-центр.

Як раніше заявив голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець, на Андріївському узвозі планується спорудити понад 10 нових будівель.

За його даними, нові будівлі передбачені частково на вільних місцях, а частково - замість існуючих будівель, серед яких: офісний центр (Андріївський узвіз, 10-б), будівля з рестораном, виставковою залою та апартаментами (Андріївський узвіз, 6), одинадцятиповерховий готельний комплекс із паркінгом та ресторанами (Андріївський узвіз, 14-16), а «Замок Річарда» планується переобладнати під готель.

Водночас, за інформацією Бригинця, планується знищити двір за адресою: Андріївський узвіз, 18 і 36, де розташовані майстерні Спілки художників України.

Голова комісії, посилаючись на керівників закладів культури Андріївського узвозу, повідомив, що пустир між 12 та 18 будинками спуску (напроти Музею Булгакова) вже обгородили п’ятиметровим парканом, за яким повинен вирости готель нібито у 8-10 поверхів.

Депутат зауважив, що п’ятиметровий паркан, який з’явився у неділю ввечері, свідчить про масштабність майбутньої забудови.

Як зазначає «Українська правда», столичне ТОВ "Андріївський Плаза" має намір побудувати офісний центр класу А з торговою зоною і підземним паркінгом на 466 машин на місці колишньої фабрики "Юність" на ділянці між вулицями Боричів Тік, Фролівська і Андріївський узвіз.

ТОВ "Андріївський Плаза" віддали ділянку по вулиці Фролівській, 9-11, в липні 2005 року. На п’ятирічну оренду виділили 0,98 га. Згодом у листопаді 2010 року збільшили до 15 років. ТОВ "Андріївський плаза" належить "ЕСТА Холдінгу", що входить до групи "СКМ" Ріната Ахметова.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.