Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Дубовой заявляє, що його примусово тушкують

Скандал 4599 переглядів

Опубліковано - 11.04.2012 17:07 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Дубовой заявляє, що його примусово тушкують
Нардеп Дубовой заявляє, що його примусово тушкують
Олександр Дубовой, народний депутат від парламентської фракції БЮТ-Батьківщина заявив, що протягом двох останніх років йому неодноразово пропонували перейти в провладну більшість. Після відмов йому почали погрожувати.

"Спочатку такі пропозиції були фінансового характеру, але після категоричних відмов представники влади відверто почали погрожувати проблемами, які у мене виникнуть", - зазначив політик.

За словами Дубового, протягом останніх двох тижнів влада почала виконувати ці обіцянки.

"Почався тиск на мою сім’ю, на бізнес моїх родичів. Однак найголовніше те, що просто зараз представники правоохоронних органів захопили мою громадську приймальню народного депутата в місті Ізмаїл Одеської області. Люди, які назвали себе міліцією і прокурорами, відмовилися надавати будь-які документи на право проведення обшуку в громадській приймальні народного депутата ", - наголосив Дубовий.

Нардеп також зазначив, що співробітникам його приймальні і близько 150 дітям, які перебувають у класах, навіть не дозволяють вийти в туалет. Їхні батьки, які прибули до приміщення, не розуміють, чому влада знущається над дітьми, за словами Дубового.

У зв’язку з цим Олександр Дубовой звернувся до Президента, Генерального прокурора і міністра внутрішніх справ з вимогами негайно припинити знущання над дітьми.

Нагадаємо, що в лютому бютівець Забзалюк заявив, що за перехід до депутатської групи Реформи заради майбутнього отримав 450 тисяч доларів. При цьому Забзалюк продемонстрував аудіозаписи розмови з людиною, яку він називає народним депутатом і керівником групи Ігорем Рибаковим.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.