Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як вплине на вибори руйнування Адріївського узвозу

Вибори-2012 Регіон: м.Київ 6362 перегляди

Опубліковано - 12.04.2012 10:42 | Всі новини | Версія для друку

Як вплине на вибори руйнування Адріївського узвозу
Як вплине на вибори руйнування Адріївського узвозу
Знесення будівель на Андріївському узвозі може вплинути на шанси основних кандидатів на перемогу у виборах мера Києва.

Політологи вважають, що використати ситуацію можуть і Олександр Попов, і Віталій Кличко. Вони зазначають, що для цього першому доведеться продемонструвати реальність своєї влади, що важко, а іншому визначитися із політичною метою.

Знесення будівель на Андріївському узвозі може зменшити шанси голови КМДА Олександра Попова на перемогу у боротьбі за крісло мера Києва, а може й збільшити, вважає політолог Володимир Фесенко.

«Тут ми побачили принципову різницю між піар спектаклем під назвою «Пейзажна алея», де було все штучно дуже добре відрепетировано, підготовлено і реалізовано і не штучною ситуацією, де є реальний конфлікт інтересів», – припустив у розмові з Радіо Свобода Фесенко.

Крім того, на думку Володимира Фесенка свою віддаленість від контексту політичних подій у Києві продемонструвала команда лідера партії «Удар» Віталія Кличка. Справжній претендент на посаду міського голови мав би втрутитися у ситуацію, зауважив він.

Попов переможе, якщо Кличко не визначаться, – політексперт

Нині політичній активності Віталія Кличка заважає підготовка його брата Володимира до бою, відзначив у коментарі для Радіо Свобода політичний консультант Денис Денисенко.

«Попов, як голова КМДА повинен реагувати на такі речі. Він був не в курсі, це говорить, що він реальне не контролю ситуацію в місті. А Кличку давно вже треба визначитися хто він. Світова зірка, спортсмен, чи він, справді, майбутній мер Києва», – вважає він.

Водночас, за словами Дениса Денисенка, ситуація що склалася на Андріївському узвозі автоматично сприяє перетіканню можливих голосів від Попова до Кличка.

«Удар» на роздорожіжі

У свою чергу політолог Вадим Карасьов у коментарі для Радіо Свобода також зазначив, що Віталію Кличку, щоб зосередити ресурси, слід визначатися із планами на майбутнє.

«Нині у політиків, окрім тільки Парті регіонів, грошей менше ніж тоді, коли було більше конкуренції у бізнесі і у політиці. Звідси і така млява реакція Кличка. Він поки що не знає чи йому поєднувати кампанію з виборів мера Києва з парламентськими перегонами. Оскільки він вже думає про 2015 рік, то він, очевидно, все ж таки хотів би загальнонаціональний статус», – сказав політолог.

Експерти сходяться на тому, що нині, крім Олександра Попова та Віталя Кличка, ніхто з політиків не може розраховувати на перемогу у виборах мера Києва, які вірогідно відбудуться влітку нинішнього року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.