Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Соломатін незаконно отримав депутатський мандат

Скандал 5052 перегляди

Опубліковано - 12.04.2012 10:56 | Всі новини | Версія для друку

Соломатін незаконно отримав депутатський мандат
Соломатін незаконно отримав депутатський мандат
Нинішній міністр оборони України Дмитро Саламатін, який одержав українське громадянство в 2005 році, незаконно потрапив у парламент в 2007 році.

Про це заявив депутат від НУНС Володимир Стретович в ефірі 5 каналу.

Він нагадав, що згідно з законодавством, депутатом може бути обрана людина, яка є громадянином не менше 5 років.

"Якби тоді Центральна виборча комісія звернула б на це увагу, а вона, мабуть, не просто так закрила очі на цей ганебний факт, то можливо не було тих ганебних фактів на екрані, коли Саламатін просто займається побиттям", - сказав Стретович.

Він додав, що відповідальність за це порушення несе ЦВК.

"У даній ситуації, оскільки його повноваження народного депутата закінчилися, потрібно апелювати не до Саламатіна, а до того, хто його покликав у списки, хто його визнав народним депутатом України - це питання до ЦВК, до того відповідального працівника, що відповідав за конкретний список Партії регіонів", - відзначив нардеп.

Раніше в четвер, у комісії при президенті з питань громадянства повідомили, що міністр оборони Дмитро Саламатін одержав громадянство України лише 6 грудня 2005 року.

Як відомо, у парламенті Саламатін неодноразово брав участь у бійках.

Зокрема, під час ратифікації Харківських угод у запалі парламентської боротьби він зламав ніс депутату від НУНС Володимируі Карпуку.

16 грудня в Раді за участі Саламатіна були побиті п’ятеро депутатів, яких пізніше доставили в лікарню у Феофанії з тілесними ушкодженнями.

У серпні 2010-го в службовому приміщенні "Укрспецекспорта" Саламатін побив стільцем директора "Термохолода" Юрія Кисельова.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.