Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дикунська навала. Забудовники не припинятимуть руйнувати Андріївський узвіз

Скандал Регіон: м.Київ 6964 перегляди

Опубліковано - 13.04.2012 15:41 | Всі новини | Версія для друку

Дикунська навала. Забудовники не припинятимуть руйнувати Андріївський узвіз
Дикунська навала. Забудовники не припинятимуть руйнувати Андріївський узвіз
Щонайменше ще два будинки хочуть реконструювати на вул. Андріївський узвіз, що в Києві. Загалом же там планують побудувати понад 10 нових об’єктів.

Про це заявив голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець на прес-конференції.

"Я маю лист прокурора міста Києва. Виявляється, прокурор знає, який наступний будинок буде зруйнований. Йдеться про будинок №18, в якому зараз знаходяться художники", – розповів голова комісії КМДА.

Він показав листа прокурора із таким змістом: "На замовлення ТОВ "Авіантбуд", яке є власником цього будинку, землевпорядною організацією розроблено проект землеустрою щодо відведення вказаної земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових апартаментів з офісним центром, закладами торгівлі, громадського харчування та підземним паркінгом".

"Це означає, що на місці того будинку, в якому зараз знаходиться 18 художніх майстерень, буде побудовано інший будинок, – говорить Бригинець. – Однак є ще 36-й будинок, де також перебувають художники. Уже розглядається питання про продаж цього будинку з аукціону. Що буде з будівлею, яку орендує спілка художників, якщо її продадуть з аукціону – невідомо. Але це робить адміністрація, це подання КМДА".

Мало того, за словами Бригинця, на Андріївському узвозі й на прилеглих до нього вулицях планується розмістити від 10 до 15 різних об’єктів. Зокрема хочуть побудувати два будинки на перетині Андріївського узвозу і Боричевого Току.

"Там уже виділена ділянка, Київрада за це проголосувала, для будівництва суспільно-громадського центру. Також є незабудоване місце навпроти музею Кавалерідзе. Швидше за все, будівництво там розпочнеться достатньо скоро. Адже людям, які орендують там території для торгівлі, уже не продовжують угоди", – зазначив Бригинець.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.