Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нові тарифи на комунальні послуги - чиста афера

Економіка 7427 переглядів

Опубліковано - 20.12.2006 23:56 | Всі новини | Версія для друку

Нові тарифи на комунальні послуги - чиста афера
Нові тарифи на комунальні послуги - чиста афера
Встановленням нових цін на газ для побутових споживачів пан Янукович, без сумніву, надурив українців», – заявив сьогодні, 20 грудня, депутат Львівської обласної ради Олекса Гудима, коментуючи нові тарифи на природний газ, встановлені Національною комісією регулювання електроенергетики (НКРЄ).

«Бо ще зовсім недавно він (Янукович) заявляв, що газ для населення буде 339 гривень за тисячу кубометрів. Чомусь він не уточнив, що це буде тільки населення, яке користується газом виключно для приготування їжі, тобто ті, в помешканнях котрих є централізоване опалення. А виходить так, що ви, якщо у вас піч або індивідуальний котел опалення – вже не населення. Це страшний обман», – зазначив О.Гудима.

«Встановлено диференційовані показники в залежності від обсягів споживання, за якими, хто споживатиме менше 2,5 тисяч кубометрів, платитиме 315 гривень. Але практично всі категорії населення перевищуватимуть цей поріг. Однозначно, більшість мешканців будуть перевищувати рівень споживання у 2,5 тисяч кубометрів. До прикладу, у Львівській області найбільші споживачі газу – це сільське населення, яке має вдома індивідуальні котли опалення, печі. Тобто, селяни наші, на превеликий жаль, з 1 січня будуть платити 686 гривень. Ось що найгірше. А ще є категорія населення, які не мають лічильників, то вони взагалі платитимуть 754 гривні. Це взагалі фантастичні суми. Пан Янукович, без сумніву, надурив українців своїми заявами», – заявив О.Гудима.

«Поріг у 2,5 тисяч кубометрів не перевищуватимуть мешканці лише тих квартир, де встановлене централізоване опалення і які користуються тільки газовими колонками та плитами для приготування страви», – додав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.