Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Таксі для більшості киян стане спогадом минулого

Добробут Регіон: м.Київ 6685 переглядів

Опубліковано - 17.04.2012 15:31 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Таксі для більшості киян стане спогадом минулого
Україна для людей. Таксі для більшості киян стане спогадом минулого
Мінімальна вартість проїзду в київському таксі зросте до 65 грн, а кілометр проїзду скоро буде коштувати 11 грн. Столична влада сподівається за рахунок ліцензування ринку таксі залучити в бюджет не менше 100 млн грн.

Деякі служби таксі вже давно намагаються підняти мінімальну вартість проїзду до 65 грн. Така сама мінімальна ціна за проїзд вже встановлена державним підприємством Sky Taxi і приватною компанією з Борисполя «Автоклуб-МАА», що монополізували ринок перевезень пасажирів з аеропорту Бориспіль.

При тарифі у 6 грн/км по Києву і 6,50 грн/км за межами міста, поїздка у центр столиці з аеропорту обійдеться у 240-300 грн., що перевищує пропозицію інформаційно-диспетчерських служб у 1,5-2 рази. Причому таксометрами і кондиціонерами обладнано далеко не всі автомобілі цих компаній.

У кінці березня КМДА оголосила про створення робочої групи з представників профільних управлінь, власників кількох великих служб та представників профільних асоціацій, головне завдання якої — розробити пакет законодавчих ініціатив, що дає право місцевій владі видавати дозволи на роботу таксистам і встановлювати єдиний тариф.

Чиновники розраховують, що ліцензування ринку таксі на місцевому рівні дозволить додатково залучити в бюджет не менше 100 млн грн.

Раніше повідомлялося, що новий законопроект «Про таксі» зобов’яже перевізників працювати легально. Для столиці мають намір зробити обмеження авто за класом. Водіїв Lanos, Chevrolet Aveo відправлять «таксувати» у дрібніші міста, а в Києві цим бізнесом дозволять займатися лише власникам машин від D класу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.