Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Екс-заступники Луценка викуповують міліцейське свято

Скандал 4662 перегляди

Опубліковано - 18.04.2012 18:00 | Всі новини | Версія для друку

Екс-заступники Луценка викуповують міліцейське свято
Екс-заступники Луценка викуповують міліцейське свято
Колишні заступники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ініціювали серед працівників МВС збір коштів для відшкодування збитків, завданих екс-міністром внаслідок святкування Дня міліції в 2008-2009 роках.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявили колишні заступники Юрія Луценка: Володимир Євдокимов, Віталій Ярема, Павло Кононенко та Олександр Ембулатов, повідомляє прес-служба «Народної Самооборони».

Як зазначив генерал-полковник міліції Євдокимов, ідея організувати збір коштів в сумі понад 643 тисячі гривень, які зобов’язаний сплатити екс-міністр за начебто незаконну організацію урочистостей з нагоди Дня міліції в палаці «Україна», з’явилася у жовтні минулого року.

«Тоді пролунала ініціатива ветеранів МВС, оскільки є вирок, є обвинувачення, що негоже гасити «борг» одному міністру», - зазначив В.Євдокимов. За його словами, для збору коштів була створена ініціативна група, на адресу якої почало надходити багато звернень як від колишніх, так і від діючих співробітників міліції з проханням вказати, на який банківський рахунок треба перераховувати гроші.

Як зауважив Євдокимов, члени ініціативної групи «як юристи ми щиро здивовані обвинуваченням колишньому міністру і вважаємо, що це обвинувачення торкається кожного з нас». При цьому колишній заступник Ю.Луценка наголосив, що збір коштів для відшкодування МВС начебто завданих збитків «не носить абсолютно ніякого політичного характеру…».

В контексті сказаного колишній начальник столичної міліції Ярема наголосив, що призначена Луценку до сплати сума не повинна лягти тягарем на плечі його сім’ї, оскільки понад 3 тисячі працівників міліції були запрошені до палацу «Україна» разом із членами своїх родин. «Ми дійсно не розуміємо цього рішення суду, терміну, який призначено Луценку. Це моя особиста думка, і я її хочу передати Юрію Віталійовичу, ми ніколи не будемо вважати його злочинцем, навіть якщо він буде знаходитись в місцях позбавлення волі… Я особисто звертаюся до керівництва МВС, щоб вони не здійснювали якихось санкцій стосовно працівників, якщо вони здійснять бажання перерахувати кошти за свій отриманий квиток на урочистості з нагоди Дня міліції до палацу «Україна», - зазначив Ярема.

В.Євдокимов додав, що він особисто за кілька днів отримав понад 200 дзвінків від працівників органів внутрішніх справ, які висловили бажання «відшкодувати» у справі екс-міністра. За словами В.Євдокимова, якщо кожен із 300 тисяч працівників міліції «скинеться» по 2 гривні, то «збиток» реально відшкодувати.

У свою чергу Кононенко нагадав, що з часів СРСР «День міліції був очікуваний всіма телеглядачами святом, оскільки така кількість естрадних зірок ні на жодному заході присутня не була».

Як зазначили учасники прес-конференції, якщо сьогодні іде мова про повернення довіри до міліції, «так давайте хоча б не забирати цей день у міліції».

Водночас під час прес-конференції її учасники оприлюднили телефон ініціативної групи, за яким усі охочі перерахувати кошти можуть звернутися: 096-258-36-08, а також банківські реквізити, на які можна перерахувати кошти: Рахунок отримувача 35223044000034; отримувач МВС; код 00032684; банк отримувач Державне казначейство України; МФО 820172; призначення відшкодування грошових коштів державного бюджету на урочисті заходи до Дня міліції 2008-2009 років; прізвище, ім’я, по батькові платника, персональний ідентифікаційний код.

Як пояснив Євдокимов, особисті персональні дані платника необхідні для того, щоб в разі, якщо вирок Ю.Луценку буде скасовано, перераховані гроші можна було повернути через суд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.