Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні розпочався черговий суд над Тимошенко

Пістолетне право 5223 перегляди

Опубліковано - 19.04.2012 10:37 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні розпочався черговий суд над Тимошенко
Сьогодні розпочався черговий суд над Тимошенко
У Харкові перед будівлею суду, де відбудеться розгляд справи Тимошенко, проходять мітинги її прихильників і противників.

У Харкові перед будинком обласного апеляційного суду, де сьогодні Київський районний суд Харкова розпочне попереднє слухання справи щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України», проходять мітинги прихильників та противників екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

На площі Руднєва, де розташовано суд, проходять одночасно кілька масових акцій.

По периметру будівлі суду щільним кільцем вишикувалися працівники міліції.

Безпосередньо біля суду проходить провладна акція противників Тимошенко. У ній беруть участь близько 2 тисяч осіб. Люди тримають державні прапори, транспаранти з написами: «Юля, лечись у нас! Заграница тебе не поможет», «Юлины руки ничего не брали, Юлины руки не крали, они только цены на газ поднимали», «Харьков – харьковчанам, а не Юлькиным фанам». Учасники акції також скандують: «Юлю пожизненно на нары!», «Юлю из камеры люкс в общую тюрьму!».

На відстані близько 100 м від будівлі суду проходить акція протесту прихильників Тимошенко, у якій беруть участь близько 2 тисяч осіб (автобуси з її прихильниками з різних регіонів України продовжують прибувати). Люди тримають державні прапори, символіку БЮТ, «Батьківщини», прапори партій «Фронт Змін», «Наша Україна», УНП. Учасники акції вимагають об’єктивного розгляду порушених проти Ю.Тимошенко кримінальних справ.

Обидва мітинги розділені кордоном міліції.

Як і годиться, не обійшлося без штовханини. Невідомі молодики спортивної статури перешкоджають прихильникам екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко встановлювати намети біля Київського районного суду Харкова, де сьогодні о 10.00 має розпочатися попереднє слухання справи щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України».

Як повідомили у прес-службі партії «Батьківщина», щойно прихильники Ю.Тимошенко намагаються встановити намети, одразу підбігають невідомі і ламають конструкції.

Вони також застосували фізичну силу до народних депутатів, які намагаються втрутитися у ситуацію.

Як повідомлявлося раніше, 29 березня прокуратура Харківської області направила до Київського райсуду Харкова кримінальну справу щодо ЄЕСУ.

Тимошенко у справі ЄЕСУ судитиме 36-річний суддя Костянтин Садовський.

За інформацією прес-центру СБУ, Тимошенко, яка очолювала корпорацію у 1995-1997 роках, «обвинувачується в організації ухилення від сплати податків на загальну суму понад 4,7 млн. грн., розкрадання і замаху на розкрадання бюджетних коштів шляхом незаконного відшкодування більш як 25 млн. грн. податку на додану вартість, службовій підробці і в ухиленні від сплати 681 тис. грн. прибуткового податку. Методом розкрадання бюджетних коштів було упровадження корпорацією ЄЕСУ фінансової схеми заховання валютної виручки з використанням підконтрольних офшорних компаній».

Разом з тим, німецькі лікарі, які проводили медогляд Тимошенко, а також її адвокати заявляють, що стан здоров’я не дозволяє екс-прем’єру брати участь у судовому засіданні.

За даними Державної пенітенціарної служби, Тимошенко написала заяву про відмову брати участь у судовому засіданні щодо ЄЕСУ. Однак, журналісти вистановили, що "документ" продемонстрований концтабірним керівництвом написаний від руки почерком, який, навть на перший погляд, відрізняється від почерку Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.