Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спадкоємці Берії влаштували Тимошенко екзекуцію

Пістолетне право 5114 переглядів

Опубліковано - 24.04.2012 15:02 | Всі новини | Версія для друку

Спадкоємці Берії влаштували Тимошенко екзекуцію
Спадкоємці Берії влаштували Тимошенко екзекуцію
Лідер опозиції Юлія Тимошенко оголосила голодування через побиття і жорстоке поводження з нею.

Про це на брифінгу біля Качанівської колонії заявив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко, цитуючи заяву Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

За його словами, Юлія Тимошенко не приймає їжу з 20 квітня.

Власенко повідомив, що у п’ятницю, 20 квітня, вже після закінчення робочого дня екс-прем’єру надали висновки німецьких лікарів, які не рекомендували їй проходити лікування в лікарні «Укрзалізниці».

Тимошенко, ознайомившись з цими висновками, заявила, що не буде їхати до лікарні до тих пір, поки не зустрінеться зі своїм захисником.

«Такої можливості їй не надавали», - зазначив Власенко.

Після цього кудись вивели її співкамерницю, а близько 21:00 до Юлії Тимошенко в камеру зайшли троє кремезних чоловіків, серед яких був заступник керівника колонії майор Коваленко. Вони накрили її простирадлом і намагалися підняти, незважаючи на те, що Тимошенко заявила, що не готова їхати до лікарні.

«Юлія Тимошенко, звичайно, злякалася, почала пручатися, після цього отримала удар в живіт і втратила свідомість», - сказав Власенко, додавши, що вона прийшла до тями вже в лікарні.

Власенко повідомив, що особисто бачив гематоми і синці на тілі Юлії Тимошенко. Саме цим він пояснює, що до лідера опозиції чотири дні не пускали адвоката.

Захисник зазначив що у Тимошенко немає ніяких претензій до працівників лікарні «Укрзалізниці». «Вона поважає їх, але вона не довіряє діючому режиму», - сказав Сергій Власенко.

«Юлія Тимошенко вважає єдиним можливим виходом із ситуації ліквідувати цей режим», - наголосив Сергій Власенко.

За його словами, Тимошенко буде звертатися і до керівників європейських країн, і до всіх опозиційних демократичних сил в Україні, щоб розпочати процес ліквідації режиму Януковича.

Захисник також додав, що Юлія Тимошенко проситиме країни, у яких влада відмиває кошти, провести відповідні розслідування.
Уривок листа Юлії Тимошенко із Качанівської колонії
Уривок листа Юлії Тимошенко із Качанівської колонії

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.