Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Реаліті-шоу для обраних «ув’язнена Тимошенко» - триває

Пістолетне право 4984 перегляди

Опубліковано - 10.05.2012 22:39 | Всі новини | Версія для друку

Реаліті-шоу для обраних «ув’язнена Тимошенко» - триває
Реаліті-шоу для обраних «ув’язнена Тимошенко» - триває
У палаті Юлії Тимошенко в Центральній клінічній лікарні №5 «Укрзалізниці» встановлені камери відеоспостереження.

Про це заявив захисник екс-прем’єр-міністра Сергій Власенко, повідомила прес-служба «Батьківщини».

«За її словами, в її палаті, і там, де проводять процедури, стоять три відеокамери. Хто за цим спостерігає і навіщо – незрозуміло», - сказав Власенко журналістам після відвідування екс-прем’єра в лікарні.

Він зазначив також, що не встиг обговорити з Тимошенко подачу позову в Лондонський суд стосовно першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна, оскільки їхня зустріч тривала буквально 10 хвилин.

«Ми не встигли нічого обговорити, тому що я потрапив буквально на 10 хвилин. Поки йшли перевірки, ми реально потрапили до неї близько 16:30. Зараз я змушений бігти на літак, а Євгенія (донька Юлії Тимошенко) ще затримається, вона їде пізніше" , - сказав Власенко.

Захисник підтвердив, що процес виходу Тимошенко з голодування фактично ще не починався.

«Пенітенціарна служба не дає можливості передавати ті речі, які необхідні для виведення її з голодування. З того, що ми передали сьогодні, тільки частина потрапить сьогодні до Юлії Володимирівни. Тобто, вона до цього часу фактично перебуває в режимі голодування», - сказав Власенко.

Між тим, прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомляє про те, що відео спостереження в приміщенні, де перебувають засуджені до позбавлення волі особи, здійснюється виключно на підстав і вимог статті 103 Кримінально-виконавчого кодексу України.

Кримінально-виконавчий кодекс та інші нормативні акти не забороняють проведення відео спостереження за поведінкою засуджених у цілодобовому режимі, крім того використання засобів відео спостереження не суперечить Європейським пенітенціарним правилам.

ДПТС України також спростовує поширену адвокатом Тимошенко неправдивої інформації, що наявності камер відео спостереження у процедурних кімнатах. Такі камери встановлені лише у палаті пацієнтки та коридорі.

Також додатково повідомляємо про те, що продуктова передача від родичів ув’язненої була доставлена Тимошенко у передбаченому законом порядку вже о 16 годині.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.