Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Львівські міліцаї вирішили, що неформали загрожують ЄВРО-2012

Назад в СРСР Регіон: Львівська область 10444 перегляди

Опубліковано - 22.05.2012 11:42 | Всі новини | Версія для друку

Львівські міліцаї вирішили, що неформали загрожують ЄВРО-2012
Львівські міліцаї вирішили, що неформали загрожують ЄВРО-2012
Львів негласно вирішили зачистити від панків, готів, скінхедів та навіть місцевих гопників перед Євро-2012.

Справжній скандал викликав лист з прокуратури Львівської області в облуправління у справах сім’ї та молоді з вимогою дізнатися, скільки у Львові представників молодіжних субкультурних рухів і які заходи вони проводили за останній рік. Причому до готів і скінхедів зарахували гопників - напівкримінальних "пацанів з району", пише "Сегодня".

За словами начальника облуправління у справах сім’ї та молоді Анатолія Ігнатовича, обліку готів і скінхедів вони не ведуть.

"Ми співпрацюємо тільки з офіційно зареєстрованими молодіжними організаціями", - заявив Ігнатович.

Автор ідеї "перепису неформалів", заступник обласного прокурора Андрій Палюх, виправдовується, мовляв, просто хоче уберегти підлітків від негативного впливу неформалів, які штовхають їх на шлях злочинності.

У той же час львівська молодь обурена.

"Ми ж нічого поганого не робимо, нехай краще бандитів ловлять", - каже 20-річний хіпстер Орест.

Колишні хіпі підтримують нинішніх наступників.

"Радянський Союз повернувся! У 1984 році мене "розбирали" на комсомольських зборах і водили в міліцію за довге волосся. Хоч би хтось прочитав дослідження професора Адріна Норта, який довів, що у молоді, слухаючої рок і метал, - високий рівень інтелекту", - обурився в коментах на одному із сайтів львів’янин Леонід.

Від “Аратти”: органи міліції, відповідно до чинного законодавства повинні діяти виключно в межах Конституції та законів, які регламентують їхню діяльність. Вказівки прокурорів, які порушують права і свободи громадян є, очевидно, незаконними. Бо не існує в природі закону, яким би бодай одна молодіжна субкультура визнавалася, як заборонена.

Більш того, дивує позиція ГПУ в цьому, без перебільшення, суспільно небезпечному прецеденті. Адже, саме на органи прокуратури покладено нагляд за дотриманням всіма органами влади вимого Конституції та чинного законодавства. Тобто, саме ГПУ мала б негайно відреагувати на дії свого посадовця, який вийшов за межі правового поля. Але - нічого подібного не відбулося.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.