Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Всєнощниє бдєнія» ПР під парламентом

Влада 4361 перегляд

Опубліковано - 5.06.2012 02:08 | Всі новини | Версія для друку

«Всєнощниє бдєнія» ПР під парламентом
«Всєнощниє бдєнія» ПР під парламентом
Наразі під парламентом кипить робота: у парку, під охороною посилених нарядів міліції, кучкуються особи специфічної зовнішності. Вулиця Грушевського перекрита для встановлення декорацій майбутнього фарсу.

«Щойно їхав біля ВР. Десь із півсотні чоловікоподібних, у спортивному з голеними мармизами, перекрили Грушевського на розі з Шовковичною. На проїжджій частині перед площею Конституції встановлюють сцену. ПР "займає позиції" перед завтрашнім голосуванням. Міліція охороняє весь цей безлад і свавілля». - написав на своїй сторінці у faceboock народний депутат Володимир Ар’єв.

«Бойовики з П.Р. окупували площу перед В.Р. Перекрили вул.Грушевського і ставлять сцену.Підполковник міліції Проценко Віктор їх охороняє.Я попередив його,що він буде нести персональну відповідальність.Бойовиків майже тисяча.Ще підходять». - доповнює хроніку подій його колега Андрій Парубій.

«Вулицю Грушевського на розі з вул. Шовковична та на розі з вул. Липська перекрили по півтори сотні молодиків (реальних спорцменів). Загалом ще у Маріїнському парку десь близько півтисячі спорцменів. Їм жваво допомагають працівники міліції на чолі з підполковником Проценком. На проїзджій частині вул Грушевського почали монтувати сцену. Встановили близько десяти біотуалетів. Плануєть встановити ще близько сотні туристичних наметів, чекають на них.
Біля будівлі ВР знаходиться близько десяти автобусів "беркуту" та понад десяток міліцейських автобусів».- написав на своїй сторінці у faceboock громадський активіст Сергій Мельниченко.

Між тим, є підозри, що зазначена масовка не буде мирною.

Надійшла інформація , що на завтра з метою прийняття розкольницького законопроекту “Про засади державної мовної політики” правлячий режим планує влаштувати виставу -провокацію під назвою “Штурм Верховної Ради”, пише сайт Майдан. Цей “штурм” має здійснюватись силами проросійських козацьких організацій та інших бандформувань ( чи не для того звозять до Києва охоронців з підприємств Ахметова?) , яким влада зранку за допомогою міліції забезпечить зручне місце для “штурму” біля Верховної Ради.

Найняті ж регіоналами майданарбайтери йтимуть в останніх лавах для забезпечення масовки . Для правдоподібності картинки міліціонерів про “штурм” не попереджатимуть. Але виставлять їх у такій кількості і в такій якості (в основному молодих недосвідчених хлопців), щоб “штурм”вдався. Після “штурму” і “захоплення” сесійної зали “обуреним народом , який просто не може уявити життя без закону Колесніченка-Ківалова ,народні депутати , яких “народ” чіпати не буде , швиденько проголосують за цей антидержавний документ “на вимогу громадськості”.

Якщо такий сценарій буде застосовано, стане зрозуміло що прийняття цього закону є прямою командою Президента Януковича, хоч і не проголошеною публічно. Адже на завтра під Верховною Радою насправді буде не так і багато людей з обох таборів, і міліція, яка бачила під Верховною Радою в рази більші протести, легко зможе забезпечити порядок. Якщо захоче.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.