Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нові супер-потяги “Хюндай” почали масово ламатись

Скандал 4787 переглядів

Опубліковано - 11.06.2012 13:45 | Всі новини | Версія для друку

Нові супер-потяги “Хюндай” почали масово ламатись
Нові супер-потяги “Хюндай” почали масово ламатись
У понеділок, 11 червня новий потяг “Хюндай”, який везе вболівальників з Києва у Донецьк на матч Євро-2012 Англія-Франція через 23 хвилини після відправлення змушений був зупинитися.

Як повідомили пасажирам співробітники транспортної міліції, рух було припинено через технічну несправність потягу.

За останніми даними поїзд відновив рух, але замість 100 км/год. рухається повільно, близько 30 км / г. За даними прес-служби Донецької залізниці, потяг, за попередніми даними, запізниться на 45 хвилин.

Раніше, у неділю, 10 ще один потяг "Хюндай" запізнився з прибуттям до Львова на годину через поломку пантографа, повідомили у Львівській залізниці.

За словами представників відомства, у районі станції Красне вийшов з ладу пантограф. Замість нього підняли резервний. Всього у потяга є 6 пантографів, їде він на трьох. Оскільки один вийшов з ладу, підключили інший. У зворотньому напрямку "Хюндай" поїхав без затримок.

Варто зазначити, що наразі потяги супроводжують корейські фахівці, які їх і обслуговують та ремонтують у разі технічних несправностей.

Як відомо, нові склади ламаються вже не вперше. Так, 2 червня з Харкова до Києва потяг так і не зміг виїхати. Технічний персонал тоді відмовився прокоментувати причину негараздів.

Крім того, в прес-службі Укрзалізниці наголосили, що пасажири потяга Hyundai сполученням Київ-Донецьк гарантовано потраплять на сьогоднішній матч між командами Англії та Франції, який розпочнеться о 19:00 на "Донбас-Арені". За графіком потяг мав прибути о 12:45, а фактично він прибуде о 13:39.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.