Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012. Донецьк підготувався до матчу Англія-Франція: на 3-х іноземців по два міліціонера

Спорт Регіон: Донецька область 11178 переглядів

Опубліковано - 11.06.2012 16:05 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012. Донецьк підготувався до матчу Англія-Франція: на 3-х іноземців по два міліціонера
ЄВРО-2012. Донецьк підготувався до матчу Англія-Франція: на 3-х іноземців по два міліціонера
Біля “Донбас Арени” вже збираються вболівальники.

Сьогодні з ранку навколо стадіону "Донбас Арена" панує святкове пожвавлення. Біля стадіону гуляють, п’ють пиво, стоять у чергах за сувенірами і засмагають.

Судячи з футбольної і національної символіки левову частку вболівальників становлять росіяни. Найбільш життєрадісними і гучними виглядають французи. Вони фотографуються з місцевими жителями і виспівують пісні. Англійці переважно відпочивають на газонах і лавках. Сьогодні в Донецьку температура повітря в тіні + 33.

У касах "Донбас Арени", біля яких ще вчора не було ні душі, вишикувалися черги по 50 - 80 осіб. Напередодні з’явилася інформація про те, що ввечері "викинули" квитки на сьогоднішній матч Франція - Англія. Квитки нібито з’явилися через відмову від них в останній момент французьких і англійських уболівальників. Проте, і сьогодні квитки неможливо придбати. Отримати їх у касах можуть тільки ті, хто зробив попереднє замовлення.

Вночі біля клубу "Чикаго" в центрі Донецька сталася сварка між російськими та англійськими футбольними фанами. Сутичка тривала кілька хвилин і після прибуття наряду, який викликала охорона закладу, сторони "помирилися". Тому в міліції цю пригоду називають "невеликим інцидентом".

Офіційно повідомляється, що охорону порядку в місті здійснюють близько 2000 співробітників щодоби. Над стадіоном "Донбас Арена" кружляють гелікоптери. У новий термінал аеропорту сьогодні вранці "пров сяк випадок" прилетіли два військові літаки Су-27 і Ан-26. А в офіційній фан-зоні вирішили обійтися без урн для сміття. Пояснюють: щоб їх не можна було використовувати як зброю і щоб уникнути терактів. Крім донеччан, охорону порядку в місті забезпечують співробітники МВС з семи областей, здебільшого - відряджені з Криму і Херсонської області.

На ранок 11 червня в Донецьку знаходиться близько 3 тисяч іноземних уболівальників. Але очікується, що до вечора кількість гостей зросте за рахунок сьогоднішніх чартерних авіарейсів. У загальній складності аеропорт "Донецьк" у дні матчів (а їх буде п’ять) прийме 392 рейсів, 310 з них чартери. Загальний пасажиропотік з 11 по 27 червня складе 40 тис. осіб, 12 тис. осіб - пасажири чартерних рейсів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.