Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчені вважають, що час може зупинитися

У світі науки 5908 переглядів

Опубліковано - 20.06.2012 18:00 | Всі новини | Версія для друку

Вчені вважають, що час може зупинитися
Вчені вважають, що час може зупинитися
Нова гіпотеза вчених з іспанського Університету Саламанки припускає, що час постійно сповільнюється, а в далекому майбутньому повністю зупиниться і “все виглядатиме як заморожене”.

Свою теорію плину часу дослідники опублікували в журналі Physical Review D. На їхню думку, загальноприйнята теорія про те, що Всесвіт безперервно розширюється під впливом темної матерії, невірна.

Науковці припустили, що це не Всесвіт розширюється, а, навпаки, час уповільнюється. Однак це відбувається настільки поступово, що люди цього навіть не помічають.

Вони припускають, що в певний момент, коли Земля вже давно припинить своє існування, час і зовсім зупиниться, і "все буде виглядати, ніби воно було заморожено, подібно картині, яка завжди існувала".

На думку космолога з Кембриджського університету Гаррі Гібсона, ця гіпотеза не настільки абсурдна, як може здатися. "Ми вважаємо, що час виник під час Великого вибуху, і так само, як він народився, він може і зникнути", - пояснив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «У світі науки»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.