Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«На очах дитини даішники волокли тата по асфальту»”, – тернополяни збунтувались проти міліції [відео]

За право людини Регіон: Тернопільська область 15804 перегляди

Опубліковано - 22.06.2012 01:09 | Всі новини | Версія для друку

«На очах дитини даішники волокли тата по асфальту»”, – тернополяни збунтувались проти міліції [відео]
«На очах дитини даішники волокли тата по асфальту»”, – тернополяни збунтувались проти міліції [відео]
Свого сусіда, якого приїхало затримати шість машин міліції, відвоювали в правоохоронців пів-сотні мешканців багатоповерхівки на вулиці Симоненка, у Тернополі.

Чоловіка звинувачували в пошкодженні чужої машини, і тут же закували в наручники, попри те, що в цей час він гуляв з своєю дворічною дочкою, описує очевидець подій тернополянин Володимир/

― Приїхавши сьогодні додому після роботи побачив у себе у дворі повно людей і повно міліції – машин зо шість, ― оповідає чоловік. ― Виявилося, що вони всі приїхали щоб затримати одного чоловіка – напевно, що у Тернополі роботи не мають.

Сусіди не давали міліції забрати чоловіка, бо вважали його невинним.

― Той чоловік вийшов сьогодні з дому, щоб поїхати з малою двохрічною дитиною в місто погуляти, але побачив що його „Таврія”, з двох сторін заблокована “Жигулями”. В одному з “Жигулів” сиділи молоді хлопці. Чоловік попросив їх відʼїхати назад. Вони не захотіли. Після деяких вмовлянь, він сів у свою “Таврію” і посунув трохи “Жигулі”, обірвавши при цьому на бампері резиновий відбійник – там на бампері є таких два.

Хлопці, що сиділи в авто, одразу ж викликали міліцію.

― Даішники приїхавши бусом, скрутили того чоловіка, надівши йому наручники, поволокли по асфальті до буса, ― описує очевидець ― Зауважте, це все відбувалося на очах двохрічної дитини, яка ридала на цілий двір. Уявляєте, мама дитини у цей час була на роботі, а вони забирають батька, залишаючи дворічну дитину саму у дворі. Жах!!!!! При цьому поранили йому ногу.

Почувши крик чоловіка і дитини, збіглися сусіди.

― На щастя, не дали ментам забрати безвинну людину у міськвідділ на розтерзання. Було багато всього: ми стояли зо дві години, але ми відстояли права людини. А одним з основних аргументів після чого вони відпустили чоловіка, було те, що людей було дуже багато, і те що сьогодні про них дізнається весь Фейсбук.

Історію випадку тернополянин описав на своїй сторінці в соцмережі.
Очевидець зазначає, що до потерпілого хтось приходив і погрожував.

―Вчора той мужчина мав їхати знімати побої у лікарню, але я не знаю чи він поїхав. У ночі до нього хтось там ще був заявився з погрозами – у 12 год ночі крики знову були на цілий двір.

Правоохоронці кажуть, що водій скоїв порушення і тому має відповісти по закону. Проте, мешканці будинку говорять, що закон порушували саме чоловіки з “Жигулів”.

- Я не скоїв ДПТ, просто взяв його і відсунув назад, бо він мені зажав. Я нічого не скриваю, - розповідає чоловік, якого затримували. – Він мене машиною підіпнув, а коли я його спитав нашо він це зробив, він відповів: “А як я тут мав стати”? Це я мав вийти, просити: хлопці відʼїдьте, будь ласка, да?

За словами працівників ДАІ, чоловіку запропонували надати пояснення з приводу автопригоди в міліцейській машині, але тернополянин відмовився, спровокував плач малолітньої дитини та не виконав законних вимог правоохоронців. Зважаючи на неадекватну поведінку водія, працівники ДАІ викликали на допомогу слідчо-оперативну групу з Тернопільського міського відділу внутрішніх справ.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.