Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Андріївському узвозі збираються побудувати висотку

Скандал Регіон: м.Київ 5331 перегляд

Опубліковано - 24.07.2012 16:49 | Всі новини | Версія для друку

На Андріївському узвозі збираються побудувати висотку
На Андріївському узвозі збираються побудувати висотку
На Андріївському узвозі розгорається новий скандал: за адресою № 14-16 хочуть побудувати багатоповерховий готель з паркінгом.

Проект майбутнього готелю розглядали на містобудівній раді в 2008 році, пише Сегодня.

Забудовник передбачали побудувати там готель заввишки п’ять-дев’ять поверхів, з підземним паркінгом та рестораном, а також виставковими художніми залами. На що отримали рекомендацію від архітекторів знизити поверховість будинків до 4-7 поверхів. А потім, через кризу 2008, будівельні роботи і зовсім припинилися.

Тепер будівництво вирішили відновити. «Мабуть, хтось хоче наступити все на ті ж граблі. Цей проект ніяк не вписується в узвіз - ні поверховістю, ні обсягом, ну ніяк він не може бути на Андріївському», - говорить архітектор Георгій Духовичний.

Влада стверджує, що боротиметься з забудовниками.

«Навесні ми виносили проект рішення про скасування землевідведення за цією адресою, але депутати Київради зняли його з порядку денного, навіть не розглянувши. Сам проект затверджувався на містобудівній раді ще за часів правління «молодої команди». Ми намагалися запросити до нас представників компанії-забудовника, щоб розглянути цей проект, внести в нього зміни, але вони проігнорували. Тільки раз з’явився її представник, але не для обговорення проекту, а з документами, що все у них законно, і вони будуть наполягати на своєму. Ми принципово виступаємо проти, тому що, перш ніж починати будівництво, компанія повинна погодити це з радою Андріївського узвозу. Далі будемо вживати законних заходів, якщо треба - звернемося в суд і прокуратуру», - сказав заступник головного архітектора Києва Андрій Вавріш.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.