Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Якщо у вашій поштовій скриньці фальшивка - скоро вибори.

Політика 7392 перегляди

Опубліковано - 28.12.2006 18:57 | Всі новини | Версія для друку

Якщо у вашій поштовій скриньці фальшивка - скоро вибори.
Якщо у вашій поштовій скриньці фальшивка - скоро вибори.
Заступник голови парламентського Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Сергій Міщенко вважає провокацією розміщене в газеті “Час-Мінус” “звернення” Юлії Тимошенко до киян під заголовком “Меня долго обманывали! И за это я прошу у Вас прощение” і закликає порушити кримінальну справу проти її організаторів.

Про це йдеться у заяві народного депутата.

Як зазначає Міщенко, розповсюджене 27-28 грудня в Києві в «Детекторі» – «спеціальному випуску» неіснуючої газети «Час-Мінус» звернення є абсолютною фальсифікацією. «Я з‘ясував, що Юлія Тимошенко ніколи не зверталась до цієї «газети». Окрім того, таке видання ніколи не було зареєстроване у відповідних державних органах України», - пише Міщенко, додаючи, що всі факти, викладені там, є відвертою компрометацією лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Зокрема, за його словами, публікація спрямована на те, щоб Юлія Тимошенко припинила ініціювання питань законності підняття тарифів в м. Києві, прозорого розподілу землі, протиправного продажу банку «Хрещатик», дострокових виборів Київського міського голови, депутатів Київради, та інших питань, пов’язаних з протиправною діяльністю діючої влади в м. Києві

Міщенко вбачає в згаданих діях порушення КК України, зокрема незаконність розповсюдження фальсифікованого видання та ознаки втручання у діяльність державного діяча, а також називає ці дії політичним і моральним тиском на народного депутата України з метою перешкоджання виконанню нею службових повноважень.

Народний депутат також зазначає, що ініціатори акції, надрукувавши газету без державної реєстрації та розповсюдивши її за ціною 1 гривня накладом у 300 000 примірників, сподівалися отримати незаконний дохід в розмірі 300 000 грн., що порушує КК України та Закон про друковані засоби масової інформації в Україні.

З огляду на це, заступник голови комітету звертається до правоохоронних органів з проханням порушити кримінальну справу проти ініціаторів публікації та об’єктивно її розслідувати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.