Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У виборчому бюлетені будуть прізвища Луценка і Тимошенко

Вибори-2012 5238 переглядів

Опубліковано - 29.08.2012 18:23 | Всі новини | Версія для друку

У виборчому бюлетені будуть прізвища Луценка і Тимошенко
У виборчому бюлетені будуть прізвища Луценка і Тимошенко
Прізвища засуджених Юлії Тимошенко і Юрія Луценка будуть вказані у виборчих бюлетенях.

Про це в коментарі журналістам заявив член Центральної виборчої комісії Андрій Магера.

Сьогодні на засіданні ЦВК при затвердження форми і тексту виборчого бюлетеня виникло питання: чи вказувати в першій п’ятірці списку ВО «Батьківщина» прізвища Тимошенко і Луценка, які не були зареєстровані ЦВК кандидатами в народні депутати, але, тим не менш, залишаються в партійному списку, затвердженому на з’їзді.

Коментуючи прийняте ЦВК рішення, Магера зазначив, що в бюлетені поряд з назвами партій будуть вказані прізвища всіх кандидатів, що ввійшли у першу п’ятірку виборчих списків партій. "Це будуть перші п’ять осіб, висунуті на з’їздах партій, зокрема, до прийняття рішення ЦВК про відмову в реєстрації окремих кандидатів", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи будуть у бюлетенях зазначені прізвища Тимошенко і Луценко, Магера сказав: "Так, це передбачено законом (про вибори народних депутатів, - ред.), Статтею 80".

Згідно з затвердженою постановою, текст на бюлетенях повинен друкуватися державною мовою, на одному аркуші розміром 200х600 мм світло-жовтого кольору і тільки на одній стороні.

Комісія також визначила, що бюлетені повинні друкуватися з використанням спеціальних видимих і невидимих захисних фарб, які змінюють свої фізичні характеристики під дією ультрафіолетового та інфрачервоного опромінення, а також із графічними захисними елементами.

Крім цього, на бюлетенях будуть розставлені номери виборчих дільниць із захисною фарбою, яка буде проявлятися на звороті бюлетеня.

Як повідомлялося раніше, 15 серпня Вищий адмінсуд підтвердив законність відмови Центральної виборчої комісії зареєструвати екс-прем’єра Юлію Тимошенко і екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка кандидатами в депутати Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.