Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Батьки Бахмута не вірять у міліцейську версію про самогубство

Кримінал Регіон: м.Київ 6531 перегляд

Опубліковано - 31.08.2012 13:56 | Всі новини | Версія для друку

Батьки Бахмута не вірять у міліцейську версію про самогубство
Батьки Бахмута не вірять у міліцейську версію про самогубство
23 серпня координатора проплачених політичних мітингів і масовок, як на боці опозиції, так і на боці влади, 36-річного Руслана Багмута жорстоко побили.

Про це Gazeta.ua розповів його батько Микола Багмут. Але про те, з ким у нього виник конфлікт, рідним він нічого не розповів.

"Був з розбитою щокою, бровою і набитим оком. Вся подушка була у крові. Є тут один двічі судимий друг. Він до речі до Руслана приходив відбирати у нього мобілку за те, що якісь конфлікти у них були. Я його виганяв. І те, що він постійно над ним знущався це достовірно, бо це було на очах у того, хто мене поінформував", - розповів батько.

У версію самогубства Руслана батьки та рідні не вірять.
"Людина викинута вже мертвою. Біля тіла не було крові. Я вчора спілкувався зі слідчим і зрозумів, що все готується до того, щоб не розслідувати і не відкривати кримінальну справу", - додав батько.

За даними правоохоронців, Дмитро Багмут напередодні загибелі звертався до лікаря зі скаргами на погане самопочуття.

"Наразі встановлено, що загиблий напередодні відвідав лікаря-невропатолога і скаржився на погане самопочуття. За словами дружини, зранку 28 серпня вона помітила за чоловіком неадекватну поведінку, він періодично розмовляв сам із собою, а згодом поскаржився на проблеми з нервовою системою. У бесіді з друзями загиблого з’ясовано, що він напередодні своєї смерті висловлював наміри покінчити життя самогубством у зв’язку з хворобою. Окрім цього останнім часом його частенько бачили напідпитку", - повідомили у прес-службі столичної міліції.

Як повідомлялося раніше, 28 серпня Руслан Багмут за загадкових обставин випав з 16 поверху. Подія сталася у Києві по вулиці Оноре де Бальзака, 81/1, де він мешкав. Координатор громадянської організації "Форум порятунку Києва" Віталій Черняховський написав у соціальній мережі, що його невідомі викинули з 16 поверху житлового будинку об 11:30.

Руслан Багмут відомий тим, що набирав людей на роботу на проплачені мітинги та масовку. Людей знаходив через свою сторінку в соціальній мережі. У нього була спеціально створена для цього група "Робота: Вибори 2012, мітинги / масовки, заробіток", яка нараховувала понад 10 з половиною тисяч учасників. Відзначається, що у загиблого часто виникали фінансові питання, пов’язані з його професійною діяльністю. Одним з таких замовників був народний депутат від Партії регіонів, який замовив мітинг у день суду над екс-прем’єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це заявляв сам пан Багмут в ефірі одного з телеканалів.

"Я хотів розповісти, що Партія регіонів кидає людей на гроші. Два дні тому нам замовив мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашников. Сказав, що потрібно прийти в суд, тому що буде суд над Юлією Тимошенко. І потрібно прийти. Група підтримки від Партії регіонів. Пообіцяв 100 грн за день. Ми зібрали велику кількість людей. Тільки від мене 280. Всіх було приблизно 2 тис. осіб. Ми простояли весь день. Грошей нікому не заплатили", - розповів він.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.