Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіянин у братньому Криму викрадав дітей у сексуальне рабство. У братську Москву.

Кримінал 6451 перегляд

Опубліковано - 3.01.2007 22:20 | Всі новини | Версія для друку

Росіянин у братньому Криму викрадав дітей у сексуальне рабство. У братську Москву.
Росіянин у братньому Криму викрадав дітей у сексуальне рабство. У братську Москву.
Українська міліція затримала 37-річного громадянина Російської Федерації, який займався в Криму викраденнями дівчат для сексуального рабства у Москві.

Як повідомили в центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в АРК, ще 8 грудня в центрі Сімферополя росіянин –мешканець міста Зарайськ, Московської області – викрав двох дівчаток – 13 і 16 років. У цей же вечір в міліцію надійшли заяви від схвильованих батьків про зникнення дітей. Почалася копітка робота із встановлення їхнього місцезнаходження і причин зникнення, під час якої з'ясувалося, що чоловік-викрадач вивіз кримських дівчаток з метою подальшої сексуальної експлуатації до Москви на особистому автомобілі.

«Мабуть, злякавшись, що викрадених дітей знайдуть, він вирішив повернути їх додому. Все також він посадив їх в свій автомобіль і попрямував на кордон Росії з Україною в район Сумської області. Висадивши дітей посеред поля, він вказав їм напрям, в якому треба йти, і сказав, що вони потраплять в прикордонне село, де повинні будуть чекати його», – повідомили в ЦГЗ ГУ МВС України в АРК.

Мешканці села, побачивши невідомих дітей, повідомили в міліцію. Росіянин-викрадач, що повернувся за ними, був затриманий. Дівчатка були повернені додому.

В даний момент затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання Сумської області. Є інформація про його причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території України, у тому числі і в Криму. Ведеться слідство.

Від “Аратти”: У всій цій невеселій історії не зрозумілим лишається одне: чому дівчата добровільно поїхали до московської барделі? Чи не є це прямим наслідком ура-патріотичної пропаганди дорослих дядьків-політиків місцевого розливу та їхніх московських спонсорів? І взагалі, невже політичний бардель більш моральний за натуральний? Отже, питання до кримських виборців: чи бажають вони, аби їхні діти поповнювали борделі Білокам'яної? Бо вони, хай мене вибачають, вже стали частиною політичної....
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.