Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Укрзалізниця» змилувалася на 16%

Суспільне життя 9271 перегляд

Опубліковано - 10.05.2006 21:06 | Всі новини | Версія для друку

Генеральний директор «Укрзалізниці» Василь ГЛАДКІХ заявляє, що з 1 червня ціни на залізничні квитки для пасажирів підвищаться не на 50%, як планувалося, а, в середньому, на 34%.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Як відзначили в прес-службі, фінпланом на 2006 рік, який вже погоджено з Міністерством фінансів, передбачено підвищення тарифів з 1 червня на пасажирські перевезення на 50%. Водночас, як пояснив В.ГЛАДКІХ, для пасажирів квитки подорожчають, в середньому, на 34%, оскільки вартість додаткових зборів, які нараховуються при покупці квитків, не зміниться.

За словами керівника галузі, навіть після підвищення тарифів, проїзд в поїздах буде дешевшим, ніж в автобусах і маршрутках.

Нагадаємо, планується, що на найближчому засіданні уряду буде затверджено фінплан "Укрзалізниці".

Як повідомлялося раніше, в квітні В.ГЛАДКІХ повідомив, що з 1 червня ц.р. планується підвищити ціни на квитки на залізничні перевезення пасажирів на 50%. За його словами, далі планується підвищити тарифи на пасажирські залізничні перевезення на 10% - з 1 січня 2007 року, потім ще на 10% - з 1 квітня і знову на 10% - з 1 липня 2007 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.