Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Флешка ціною трьох життів

Кримінал Регіон: м.Київ 7427 переглядів

Опубліковано - 26.09.2012 17:16 | Всі новини | Версія для друку

Зображення підозрюваного з камери відеоспостереження
Зображення підозрюваного з камери відеоспостереження
26 вересня вдень у ТРЦ “Караван”, що на вулиці Луговій у Києві, грабіжник убив з вогнепальної зброї трьох співробітників приватної охоронної фірми. Четвертого охоронця зловмисник поранив.

Як повідомили у прес-службі міліції, повідомлення про стрілянину в торговому центрі надійшло по лінії 102 близько 15.00.

На місце виклику негайно виїхали керівництво столичної міліції, слідчо-оперативні групи міської та районної міліції, оперативні підрозділи та експерти НДЕКЦ, відзначили в міліції.

Попередньо встановлено, що біля однієї з кас мегамаркету приватні охоронці помітили чоловіка, який намагався без оплати винести флеш-карту пам’яті.

Задля з’ясування обставин охоронці його затримали та провели до службового приміщення. Щойно переступивши поріг кімнати, затриманий вчинив стрілянину.

Внаслідок вогнепального поранення троє приватних охоронців загинули на місці події, ще одного з тяжкими травмами доставлено до лікарняного закладу. Після кривавої розправи зловмисник втік.

Наразі на місці злочину працюють правоохоронці, опитуються свідки та можливі очевидці цього зухвалого вбивства.

За цим фактом слідчий відділ Оболонського райуправління столичної міліції порушив кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 ККУ.

Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання зловмисника.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.