Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Особу кілера, який вчора розстріляв охоронців, встановлено

Кримінал Регіон: м.Київ 6750 переглядів

Опубліковано - 27.09.2012 12:27 | Всі новини | Версія для друку

Особу кілера, який вчора розстріляв охоронців, встановлено
Особу кілера, який вчора розстріляв охоронців, встановлено
Працівники міліції встановили особу чоловіка, який підозрюється у розстрілі трьох приватних охоронців у київському торговельно-розважальному комплексі «Караван».

Про це сьогодні в Києві в інтерв’ю журналістам повідомив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

«Є людина, яка підозрюється у скоєнні цього злочину, і є всі підстави вважати, що якраз саме ця людина цей злочин скоїла. Зараз ми над цим працюємо. Проводяться відповідні заходи із затримання цієї особи», - сказав міністр.

За його словами, з ТРЦ вилучено відеозапис, на якому зафіксовано, як все відбувалося.

Захарченко зауважив, що, зокрема, підозрювана особа використовувала, за висновками експертів, атипову зброю, схожу на пістолет Макарова. З місця події було вилучено саморобний пристрій для уловлювання гільз, який було встановлено на пістолет і який злетів з нього під час боротьби.

У свою чергу начальник Управління зв’язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук уточнив, що підозрюваним є киянин, 1986 року народження.

«У нас є і його ім’я, і його прізвище. Зараз вживаються заходи з його розшуку та затримання», - сказав Поліщук.

Захарченко зауважив, що якби на місці події були працівники міліції, то, на відміну на від співробітників приватної охоронної фірми, вони б спочатку обшукали підозрюваного на наявність у нього будь-яких небезпечних речей, а вже потім вчиняли відповідні дії з виявлення викрадених предметів.

Також міністр не виключив, що МВС створить робочу групу з розробки певних змін до законодавства, яке врегульовує діяльність приватних охоронних структур, щоб у майбутньому мінімізувати або унеможливити подібні випадки.

Як повідомлялося, учора, 26 вересня, в столичному ТРЦ «Караван», на вул. Лугова, 12, невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і одного важко поранив. Попередньо встановлено, що один із охоронців побачив, як покупець вкрав з вітрини флешку, і попросив його піти до кімнати охорони і пред’явити те, що має у кишенях. На той момент у кімнаті перебувало ще троє охоронців.

Замість того щоб виконати вимогу, чоловік дістав вогнепальну зброю і відкрив вогонь по присутніх у кімнаті, після чого втік.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства трьох охоронців у столичному ТРЦ «Караван». Справу порушено за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство).

"Комсомольська правда в Україні" оприлюднила відео з камер спостереження торгового залу ТЦ "Караван" до моменту розрахунку підозрюваного на касі.


Згодом на YouTube з’явилося відео з кімнати, куди завели затриманого. Він сидить на кріслі, показує речі з кишень, розмовляє з охоронцями.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.