Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Таємниця активів Лазаренка: хто сьогодні ними володіє?

Скандал 4967 переглядів

Опубліковано - 27.09.2012 18:00 | Всі новини | Версія для друку

Таємниця активів Лазаренка: хто сьогодні ними володіє?
Таємниця активів Лазаренка: хто сьогодні ними володіє?
Павло Лазаренко запевняє, що його активи давно захоплені структурами Геннадія Корбана.

Про це він сказав в інтерв’ю Forbes.

"Немає сенсу сьогодні говорити про якісь серйозні мої активи, оскільки вони вже давно захоплені рейдерськими структурами Геннадія Корбана", - заявив він.

"А якщо ж говорити про мою бізнес-діяльність в Україні, то в цьому питанні я ніколи не переступав межу закону. Я і мої родичі розпоряджалися лише своєю часткою корпоративних прав у структурах, створених за участю законно заробленого капіталу", - зазначив Лазаренко.

Раніше Корбан в бесіді з Forbes сказав, що завдяки йому сім’я Лазаренка позбулася сотень тисяч квадратних метрів нерухомості в Дніпропетровську.

"Мову слід вести не про конкретні об’єкти нерухомості, а про корпоративні права в структурах, які цими об’єктами розпоряджалися. Так от Корбан по суті здійснив захоплення цих структур, порушивши не одну статтю закону", - заявив Лазаренко.

У той е час Лазаренко відмовився від своєї думки, що його бізнес зруйнував Віктор Пінчук.

"Жалкую, але на рахунок Пінчука я сильно помилявся. Точніше було б сказати, мене неправильно інформували на рахунок бізнесменів, які вели війну з підприємствами, у яких були представлені мої активи. Якраз Віктор Пінчук був і залишається в даному питанні чесною і порядною людиною ", - сказав екс-прем’єр.

Він також підтвердив факт судового позову з Наталією Донець, матір’ю Тетяни Донець - кандидата в депутати від "Батьківщини".

"Причина проста - Наталія Донець без згоди інших акціонерів почала розпродаж активів. Для решти акціонерів просто не було іншого виходу, крім як звернутися до суду", - сказав Лазаренко.

"На питання, що йому приписують банківські вклади в $ 280 млн, Лазаренко заявив:" Насправді з усіх рахунків юридичних осіб, до яких я мав хоч якесь відношення, мої особисті кошти складають лише маленький відсоток".

"Набагато більші кошти були акумульовані за рахунок вливань підприємницьких структур під парламентську виборчу кампанію 1998-го, а головне - президентську - 1999-го року. Саме задіяння цих фінансових ресурсів у президентській кампанії 1999 року найбільше і боявся Леонід Кучма", - додав екс -прем’єр.

На питання, чому в 1999 він виїхав з України, Лазаренко сказав: "У 1999 році у мене була лише одна можливість залишитися в Україні - отримати місце на кладовищі. Кучма і його оточення ні за що не дозволили б мені брати участь в президентських виборах".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.