Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Псевдосоціологія, як лохотрон для соціуму

Вибори-2012 4904 перегляди

Опубліковано - 27.09.2012 22:52 | Всі новини | Версія для друку

Псевдосоціологія, як лохотрон для соціуму
Псевдосоціологія, як лохотрон для соціуму
Під час виборів в Україні в соціологічному середовищі відбувається справжня вакханалія, вважає директор Фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна.

«Та вахканалія, яка відбувається в Україні в соціології під час виборів, не властива жодній цивілізованій країні. У нас це є і це дике поле росте і росте... Україна все більше і більше стає дикунською країною, яка не перестає дивувати наших колег-європейців», - сказала вона під час прес-конференції у Києві.

За словами Бекешкіної, якщо, під час попередніх кампаній з’являлися соціологічні фірми-одноденки, то вони зазвичай використовували такі назви, які були схожі на назви солідних соціологічних кампаній.

«Тоді поширювалося все в основному в інтернеті. Зараз ситуація змінилася. Зараз виникає те саме, але використовують ті інститути, які можна знайти в інтернеті», - сказала вона.

В той же час, за словами Бекешкіної, цим підривається авторитет соціології як науки.

«Це все дуже прикро і, на жаль, це не лише впливає на репутацію соціології... Якщо будуть центральні канали показувати абсолютно безсоромно результати неіснуючих соціологічних фірм і неіснуючих досліджень, то навіщо взагалі займатися соціологією? Навіщо взагалі згадувати про європейську інтеграцію? Бо скоро справді про нас будуть говорити: «Вони з України, де дуже багато диких мавп», – сказала соціолог.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.