Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Якщо в Житомирі до вас спізнився лікар, - знайте, - він на передвиборчому «чосі» Литвина

Вибори-2012 Регіон: Житомирська область 11080 переглядів

Опубліковано - 29.09.2012 00:27 | Всі новини | Версія для друку

Якщо в Житомирі до вас спізнився лікар, - знайте, - він на передвиборчому «чосі» Литвина
Якщо в Житомирі до вас спізнився лікар, - знайте, - він на передвиборчому «чосі» Литвина
На Житомирщині відновлене кріпацтво. Кріпаками стали лікарі. Вони задарма обслуговують гастролі київського гостя.

Отаке повідомлення прийшло на пошту «Майдану». Оприлюднюємо без купюр.

Протягом останніх двох місяців лікарів житомирської обласної лікарні (кардіологів, травматологів, анестезіологів) заставляють безкоштовно у свій вихідний день їздити на супровід голови верховної Ради України Литвина В.М.

Поїздки організовує Головний лікар Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф С.О.Афонічкін з відома начальника УОЗ Житомирської ОДА Торбаса О.М. Виїзд здійснюється реанемобілем «Рено». Виїзджає бригада у складі: анестезіолога, кардіолога, травматолога , фельдшера та водія. Деякі лікарі їздили 7-8 разів і не отримали за ці поїздки ні копійки. Супровід відбувається з 08-00 та до 22-00. Були випадки, коли Литвин В.М. гуляв у ресторані, а лікарі сиділи у машині під рестораном по декілька годин допізна. Додому повертались пізно вночі, а на наступний день йшли на роботу. Керівництво погрожує звільненням, якщо відмовишся від поїздки. За останні 2 місяці Литвин В.М. приїжджав близько 40 разів.

З 09.09.12 р. поїздки відбуваються кожен день. Все вищеперераховане є відвертим використанням адміністративного ресурсу та розтратою державних коштів. Просимо оприлюднити інформацію та допомогти лікарям не бути заручниками у передвиборчій агітації Литвина В.М.

У супроводі приймає участь спецпідрозділ «Беркут» , «Альфа», ДАІ, МНС, СБУ та інші. Задіяно близько 100 чоловік. У колоні близько 10 машин.

Всі ці люди їздять за Литвином В.М. з ранку до вечора по селам Червоноармійського, Н.Волинського, Баранівського та Ємільчинського районів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.