Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лідер фракції Партії регіонів підтримує криміналізацію наклепу

Влада 3736 переглядів

Опубліковано - 1.10.2012 20:34 | Всі новини | Версія для друку

Лідер фракції Партії регіонів підтримує криміналізацію наклепу
Лідер фракції Партії регіонів підтримує криміналізацію наклепу
Голова фракції ПР Олександр Єфремов підтримує введення кримінальної відповідальності за наклеп.

Про це Єфремов повідомив 1 жовтня на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я живу за заповідями. Зокрема, там є дев’ята заповідь (не свідчи неправдиво, - ред.) ... Я голосував у першому читанні, і якщо в подальшому буде можливість голосувати за даний законопроект, я буду за нього голосувати і відкрито про це говорю" , - наголосив Єфремов, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Голова фракції «регіоналів» запевнив, що законопроект "в меншій мірі стосується журналістів", оскільки йдеться про посилення відповідальності у тому випадку, якщо поширена інформація спричинила за собою тяжкі наслідки.

"Припустимо, вас оббрехали, ви не витримали і померли", - пояснив «регіонал».

Він також пояснив, що причиною до написання законопроекту послужив конкретний випадок з життя. Зокрема, під час однієї з виборчих кампаній батька одного з кандидатів представили поліцаєм, тоді як він служив в Радянській армії під час Другої світової війни. "Людина не витримала і померла", - прокоментував Єфремов.

Як повідомлялося раніше, 1 жовтня журналісти та представники громадських організацій провели акцію протесту проти ухвалення законопроекту про наклеп біля комітетів Верховної Ради. Зокрема, вони оголосили, що у разі ухвалення цього закону вимагатимуть від Європейського союзу припинити видавати візи тим депутатам, котрі за нього голосували, а також обіцяють під час кожної зустрічі з цими депутатами піднімати питання щодо мотивів прийняття цього закону.

Журналісти також закликали громадськість прийти 2 жовтня під Верховну Раду для продовження протесту проти законопроекту про наклеп.

А у парламенті голова Верховної Ради Володимир Литвин запропонував поставити до порядку денного на 2 жовтня проект постанови про скасування результатів голосування за прийняття законопроекту про наклеп.

Але колеги автора законопроекту з Партії регіонів,ще не прийняли остаточного рішення про підтримку скасування законопроекту.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроект, яким вводиться кримінальна відповідальність за наклеп, 18 вересня. Автор законопроекту депутат від фракції Партії регіонів Віталій Журавський.


25 вересня Журавський повідомив, що відкликає цей законопроект.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.