Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд у Росії залишив опозиціонера під вартою до середини грудня

Імперія «Совок» 4701 перегляд

Опубліковано - 18.10.2012 22:23 | Всі новини | Версія для друку

 Суд у Росії залишив опозиціонера під вартою до середини грудня
Суд у Росії залишив опозиціонера під вартою до середини грудня
Суд у столиці Росії Москві ухвалив сьогодні залишити російського опозиціонера Костянтина Лебедєва під вартою на термін до 16 грудня.

Сьогодні ж соратникові лідера опозиційного «Лівого фронту» Сергія Удальцова висунули кримінальні звинувачення в підготовці до організації масових заворушень у Росії, що в разі визнання винним може тягнути від 4 до 10 років позбавлення волі. Лебедєв відкидає ці звинувачення.

Учора проти Лебедєва, Удальцова і ще кількох осіб порушили кримінальну справу за тими ж звинуваченнями в підготовці заворушень, їхні помешкання обшукали, а їх самих допитали. Удальцова наразі відпустили під підписку про невиїзд.

Опозиціонери заявляють, що справа сфабрикована, а насправді йдеться про політичні репресії з боку влади.

Справу порушили за результатами перевірки інформації з оприлюдненого нещодавно на провладному телеканалі телефільму «Анатомія протесту-2». У помешканнях усіх трьох уже провели обшуки. Слідчі також стверджують, що ознак монтажу, про який заявляли опозиціонери, у фільмі не виявили.

Фільм «Анатомія протесту-2», який вийшов в ефір позаминулого тижня, є вже другою частиною антиопозиційного телефільму прокремлівського каналу НТВ, яку, як і першу частину, опозиція звинувачує в наклепі на неї. У новому фільмі стверджувалося, зокрема, про нібито зустрічі Удальцова й Лебедєва з представниками влади Грузії на теми силового захоплення опозицією влади в Росії на гроші з-за кордону.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.