Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В інтернеті вже приймають замовлення на китайського клона iPad mini за 99 доларів

Технології 9642 перегляди

Опубліковано - 25.10.2012 04:42 | Всі новини | Версія для друку

В інтернеті вже приймають замовлення на китайського клона iPad mini за 99 доларів
В інтернеті вже приймають замовлення на китайського клона iPad mini за 99 доларів
GooPad mini нічим не поступається справжньому iPad mini, окрім того, що китайський клон працюватиме на Android.

З моменту презентації iPad mini не минуло і 24 годин, як в інтернеті вже з’явилася китайський клон планшетника всього за 99 доларів.

Гаджет з назвою GooPad mini, за словами його творців з компанії GooPhone, з`явиться у продажу вже у листопаді, повідомляє GizmoChina.

На відміну від "еплівської" таблетки, китайський девайс отримав 8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024 на 768 пікселів (iPad mini має 7,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1024 на 768 пікселів), двоядерний процесор з тактовою частотою 1.4 ГГц, 1 Гб оперативної пам`яті, внутрішній накопичувач ємкістю 8 Гб для розміщення операційної системи та застосунків (iPad mini - 16 Гб, 32 Гб або 64 Гб) та слот MicroSDHC для карт пам`яті до 32 Гб (iPad mini не має слоту для розширення пам`яті внутрішнього накопичувача).

За словами розробників, екран GooPad mini буду дуже схожий на свого американського брата (який насправді також виробляється в Піднебесній - прим.«Аратта»).

Разюча відмінність китайської підробки – планшет працюватиме на операційній системі Android 4.1 Jelly bean. А щоб стати схожим на iPad mini, гаджет "прикрасять" темою iLauch, яка схожа на оригінальну iOS.

Китайський планшет також має дві камери – 0,3-Мп фронтальну та 2-Мп задню. Цікаво, що GooPad mini також отримав алюмінієвий корпус.

Нагадаємо, 23 жовтня у США відбулася презентація низки нових продуктів компанії Apple, серед яких і iPad mini. Стартова ціна "яблучного" гаджета починатиметься з 329 доларів за модель з 16 Гбайт пам’яті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.