Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Народна любов не така вже й палка. Донецька мерія вже підстраховується перед Банковою?

Вибори-2012 Регіон: Донецька область 5836 переглядів

Опубліковано - 26.10.2012 13:36 | Всі новини | Версія для друку

Народна любов не така вже й палка. Донецька мерія вже підстраховується перед Банковою?
Народна любов не така вже й палка. Донецька мерія вже підстраховується перед Банковою?
Донецька міська рада заявляє про загрозу зриву виборів опозиційними партіями та кандидатами.

Про це сказано в заяві, прийнятій сьогодні, 26 жовтня, на 23-ій сесії міської ради.

"Останнім часом все частіше від опозиційних сил лунають заклики про необхідність бойкотування виборів, дається оцінка нелегітимності виборчої кампанії, робляться заяви про порушення виборчого законодавства. У цій ситуації виникає загроза зриву виборів, пов’язана з незацікавленістю опозиційних сил побачити реальне волевиявлення мешканців Донецька", - йдеться в заяві.

Донецькі депутати побоюються, що всілякі "радикальні організації" блокуватимуть роботу виборчих дільниць, дільничних і окружних виборчих комісій, псуватимуть бюлетені і всіма іншими незаконними способами зриватимуть процес голосування.

Щоб не допустити цього, депутати міськради закликають мешканців міста прийти на виборчі дільниці і висловити довіру одній із політичних сил і кандидатів, які зможуть забезпечити стабільність і благополуччя.

Як повідомлялося раніше, вибори Ради відбудуться 28 жовтня за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: 225 депутатів обираються за списками партій (для проходження в Раду необхідно подолати бар’єр 5%), ще 225 - за мажоритарними округами.

Від “Аратти”: ми неабияк здивовані появою такої заяви органу самоврядування, який цілком і повністю контролюється Партією регіонів. Особливо на тлі вражень від останнього візиту гаранта у Донеччину. Як відомо, з цієї нагоди місцева влада "зачистила під нуль" всіяку агітацію політичних партій і кандидатів, які не є "правильними", тобто не від ПР. Мабуть бажаючи показати Вікторові Федоровичу, що у регіоні вже встановлено міцну однопартійну систему.

І тут - откаої! Напередодні виборів місцева ПР самокритично визнає, що злегка прибрехали Лідеру і опозиційні партії і кандидати не тільки вижили, а й могуть вплинути на "плановий" результат.

Втім, поживемо - побачимо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.