Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Союзна війна. Росія називає себе надійним партнером

Світ навколо нас 8125 переглядів

Опубліковано - 9.01.2007 23:28 | Всі новини | Версія для друку

Союзна війна. Росія називає себе надійним партнером
Союзна війна. Росія називає себе надійним партнером
Росія, у разі невиконання Білоруссю пред’явлених вимог (відновлення транзиту і відміна мита), буде вимушена, для врегулювання ситуації, що склалася, застосувати захисні заходи, заявив журналістам глава Мінекономрозвитку Герман Греф.

Він нагадав, що раніше президент Росії озвучив комплекс таких заходів, який, в найближчий день, належить відпрацювати уряду, зокрема по використанню альтернативних шляхів постачань нафти до Європи.

За словами Грефа, після визначення об'ємів цих постачань частина нафти, яка не буде вивезена і залишилася, можливо, буде перероблена в Росії, для чого може бути потрібно збільшення обсягів переробки.

Міністр додав, що разом з російськими нафтовими компаніями розгляне питання про можливе скорочення здобичі. "Це негативний сценарій і для Росії, і для Білорусії, але він повинен пропрацювати, і якщо не буде виконано перше завдання (відновлення транзиту і відміна мита), ми на нього вимушені будемо піти", - заявив Греф.

"Ми з свого боку робимо все можливе, щоб запобігти негативному варіанту розвитку подій", - повідомив він.
Глава Мінекономрозвитку підкреслив, що у Росії в Європі репутація надійного постачальника енергоресурсів. "Ми з робимо все, щоб зберегти цю репутацію", - сказав він.

За словами міністра, з російського боку будуть зроблені всі зусилля, щоб створити зокрема стабільні умови для торговельно-економічних відносин з Білорусією. "Наші економіки переплетені, і тому негативний варіант невигідний", - констатував Греф.

Від “Аратти”: А ви здивуєтесь, якщо внаслідок зазначених урядових заходів ціна на російський URALS суттєво зросте, в тому числі для споживачів ЄС?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.