Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єлісєєв обережно визнав, що з європейськими стандартами в Україні не склалося

Вибори-2012 5523 перегляди

Опубліковано - 30.10.2012 15:27 | Всі новини | Версія для друку

Єлісєєв обережно визнав, що з європейськими стандартами в Україні не склалося
Єлісєєв обережно визнав, що з європейськими стандартами в Україні не склалося
Реакція Європи на проведення парламентських виборів в Україні свідчить про те, що Україна має шанси щодо подальшої перспективи євроінтеграції, заявляє представник України при ЄС Костянтин Єлісєєв.

«Небайдужа реакція на результати проведення парламентських виборів в Україні свідчить, що двері ЄС для України залишаються відкритими», – йдеться в його коментарі, поширеному сьогодні.

За словами Єлісеєва, він високо цінує заяви європейських партнерів, які, «незважаючи на конструктивну та заохочувальну критику, зберігають обережний оптимізм щодо євроінтеграційних перспектив України».

Тим часом, за його словами, очевидно, що Україна має зробити «ще багато домашньої роботи» для наближення до високих демократичних стандартів.

«Важливим є усвідомлення того, що ці вибори виграв саме український народ, який, незважаючи на недоліки виборчого процесу, зробив свій вільний політичний вибір, висловивши вотум довіри курсу України на європейську інтеграцію», – наголошує представник України при ЄС.

Єлісеєв висловив сподівання на те, що Євросоюз продемонструє «гостроту стратегічного мислення і погодиться на підписання угоди (про асоціацію) відразу після завершення всіх технічних процедур щодо її підготовки».

Дипломат наголошує, що Брюссель не повинен проігнорувати вибір народу України на користь «цінностей європейської демократії та приєднання до родини європейських націй».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.