Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З кримінальним присмаком. З окружкому Іллєнка та Гереги зник вирішальний протокол

Вибори-2012 Регіон: м.Київ 7016 переглядів

Опубліковано - 30.10.2012 19:57 | Всі новини | Версія для друку

З кримінальним присмаком. З окружкому Іллєнка та Гереги зник вирішальний протокол
З кримінальним присмаком. З окружкому Іллєнка та Гереги зник вирішальний протокол
З будівлі окружної виборчої комісії мажоритарного округу №215, де ведуть боротьбу кандидати від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко та самовисуванець, секретар Київміськради Галина Герега, було винесено протокол дільничної комісії 244.

Про це повідомив кореспондент Тиждень.ua.

За словами Іллєнка, цей протокол – вирішальний для результатів на цьому окрузі.

У соцмережі Facebook він опублікував фото цього протоколу.

За його словами, на цій дільниці він набрав 539 голоси, а Герега - 428.

"Але в останній момент з’явився «уточнений протокол», в якому все навпаки - Герега 539, Іллєнко - 428!» - пише «свободівець».

Невідомі особи змогли винести цей протокол з архіву, прорватися через кордон «свободівців» та втекти в невідомому напрямку.

Міліція на цей інцидент не відреагувала. Натомість правоохоронці заблокували ряд входів та виходів з ОВК, тому «свободівцям» і окремими журналістам довелося виходити на вулицю через вікно.

У будівлі окружкому періодично виникають бійки між «свободівцями» та представниками Гереги. Наразі в конфлікт втрутилися працівники спецпідрозділу «Беркут».

Нагадаємо, раніше Іллєнко заявляв про фальсифікацію, зокрема, підміну його результату по одній з дільниць з результатом Галини Гереги.

На цьому окрузі сталися сутички між представниками «Свободи» і міліцією, а пізніше між "свободівцями" та невідомими молодиками.

Як повідомлялося, за результатами опрацьованих 98,73 % протоколів на виборчому окрузі №215, Галина Герега набирає 33,12% голосів, Андрій Іллєнко - 32,99%.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.