Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прикордонники не кажуть про подробиці викрадення Развозжаєва, бо той не просив

Скандал 5256 переглядів

Опубліковано - 31.10.2012 14:11 | Всі новини | Версія для друку

Прикордонники не кажуть про подробиці викрадення Развозжаєва, бо той не просив
Прикордонники не кажуть про подробиці викрадення Развозжаєва, бо той не просив
Прикордонна служба відмовилась надати інформацію, де саме перетнув кордон російський опозиціонер Леонід Развозжаєв, який був викрадений в Києві, і наразі перебуває у СІЗО Москви.

Про це йдеться у відповіді першого заступника Голови держприкордонслужби Шишоліна на запит "Української правди".

"Державна прикордонна служба вже повідомляла громадськість про перетин кордону громадянином Развозжаєвим який 16 жовтня 2012 року в’їхав в Україну, а 19 жовтня 2012 року залишив межі України", - йдеться у відповіді.

"Українська правда" просила надати інформацію про місце та час перетину кордону. Крім того, ми просили відповісти, чи велося відеоспостереження на тому пункті перетину кордону і просили надати такий запис.

"Стосовно інших порушених питань повідомляємо, що відомості про перетинання особами державного кордону, якщо у наслідок розголошення такої інформації можливе порушення конституційних прав і свобод людини і громадянина, веде до негативних наслідків у сфері державної безпеки, належать до службової інформації і не підлягають оприлюдненню", - зазначили в прес-службі.

"Крім того, громадянин РФ Развозжаєв не уповноважував Державну прикордонну службу розповсюджувати інформацію про себе третіх осіб", - також додали прикордонники.

Як відомо, Развожаєв був викрадений з Києва й перевезений до Москви, де Басманний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді попереднього ув’язнення строком на 2 місяці.

Пізніше Слідчий комітет Росії заявив, що Развозжаєв у всьому зізнався. Однак пізніше Развозжаєв заявив, що написав явку з повинною під тиском.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.